Τοπικά Νέα

Επιχορηγήσεις για 4 ξενοδοχεία σε Γαργαλιάνους, Μαραθόπλη, Ναύπλιο και Ξυλόκαστρο

Ο ελληνικός τουρισμού έχει αναπτύξει μια έντονη επενδυτική δυναμική τα τελευταία χρόνια.

Στην παρούσα φάση, η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει παγώσει κάθε τουριστική δραστηριότητα αλλά και τις επενδύσεις και στη χώρα μας. Όμως πρέπει να βλέπουμε και την επόμενη μέρα. Στο πλαίσιο αυτό το Tornos News θα συνεχίζει να δημοσιεύει επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εγκρίνει:

-Το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης MANIADAKIS E.E., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Ναύπλιο, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.234.976 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.234.976 ευρώ.

-Το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΖΑΗΑ ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων στο Μελίσσι Ξυλοκάστρου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.029.640,02 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.004.659,03 ευρώ.

-Το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝ.ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων στη Μαραθόπολη Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 337.053,71 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 311.044,85 ευρώ.

-Το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΣΙΡΚΟΓΛΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων στον Βρυσόμυλο Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 442.721,32 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 442.721,32 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button