Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

“Η κατάσταση στη πόλη των Φιλιατρών”

Του Γιάννη Σάκκουλα

Στα Φιλιατρά ζουν 5.000 ντόπιοι 5.000 ξένοι από τους ντόπιους το 40 % είναι άνω των 60 ετών άνω οι ξένοι είναι όλοι κάτω από 50 άρα η πλάστιγγα γέρνει και επικίνδυνα…

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πάει γυναίκα ασυνόδευτη να περπατήσει το απόγευμα μέχρι το Λιμενάρι, οι αλλοδαποί ρίχνουν ματιές και όσο περνά ο καιρός πιο έντονες σε γυναίκες που αθλούνται μόνες. Σε λίγο καιρό θα έχουμε και το μοιραίο, παρενόχληση, χειρονομία και το ακόμη χειρότερο που το απεύχεται ο καθένας και θα φέρει αποκλειστικά την ευθύνη η πολιτεία ο πρώην δήμαρχος και όλοι όσοι συναποφάσισαν την κατάργηση του ΑΤ Φιλιατρών.

Δεν μπορεί παρέα κοριτσιών όταν νυχτώσει να περπατήσουν σε μη κεντρικό σημείο της πόλης.

Η απουσία αστυνόμευσης της επέμβασης δηλαδή σε μικρό χρόνο όταν χρειάζεται είναι αιτία είναι η αιτία της επικινδυνότητας στην πόλη των Φιλιατρών.

Αναφέρθηκε η ανάγκη της μεταφοράς του ΟΠΚΕ στα Φιλιατρά, αυτό έπρεπε να έχει γίνει, και να μην καθυστερήσει καθόλου αφού δεν έχει γίνει, ας το ακούσει ο Δήμαρχος.

Πρέπει να επανιδρυθεί το ΑΤ Φιλιατρών όχι για γραφειοκρατία όπως ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά για συνεχή παρουσία στους δημόσιους χώρους και άμεση επέμβαση όταν χρειαστεί.

Πρέπει να γίνει καταγραφή των εργαζομένων σε κάθε αγροτική επιχείρηση, ώστε η αστυνομία να γνωρίζει ποιοι είναι και που μένει ο καθένας και σε τι συνθήκες ακόμη.

Η κατάσταση στην πόλη μας ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ για όσους μεγαλώνουμε μικρά παιδιά, υπάρχει καθημερινά φόβος ακόμη και στην επιστροφή τους από το σχολείο.

Γιάννης Σάκκουλας
Επιλαχών Δημοτικός σύμβουλος

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Ενα καλο πρώτο βήμα για την αστυνόμευση της Τριφυλίας ειναι να έρθουν τελικά τα δυο αστυνομικά τζιπ που ο κύριος Δήμαρχος ειπε πως θα δωρίσει ο υιός Λεβεντάκης μαζι με τον εφοπλιστη Μαρινάκη.Εχουν περασει εξι μηνες και ακομα τιποτα!

  2. Κ. Επιλαχόντα
    Στη Μεσσηνία αλλά και στην Πελοπόννησο γενικότερα (για να μη γενικεύσω) περισσότερο τα κορίτσια μας έχουμε συνηθίσει να τα “πειράζουν” μάλλον εντός σπιτιού οι “δικοί” μας, όχι μόνο Έλληνες αλλά και συγγενείς, παρά οι ξένοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button