Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ο χάρτης εκθετών της αγροτικής έκθεσης «Filiatra Agro Vision 2019»

Η Πρώτη έκθεση Αγροτικού & Κτηνοτροφικού Εξοπλισμού στην Πελοπόννησο «Filiatra Agro Vision 2019» είναι γεγονός!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών διοργανώνει για πρώτη φορά την μεγαλύτερη έκθεση Αγροτικού & Κτηνοτροφικού εξοπλισμού, 5 με 8 Σεπτεμβρίου 2019, στον προαύλιο χώρο του Λυκείου και Γυμνασίου Φιλιατρών.

Δουλεύοντας με αγάπη και μεράκι ολοκλήρωσε την διαμόρφωση του προαυλίου χώρου του Γυμνάσιου-Λυκείου Φιλιατρών, όπου θα φιλοξενηθούν πάνω από 30 εκθέτες και θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις της σύγχρονης γεωργίας.

Η Τριφυλία και κυρίως η πόλη των Φιλιατρών είναι η καρδιά της Αγροτικής παραγωγής και του Αγροδιατροφικού Τομέα.
Η περιοχή παρουσιάζει ιδιαίτερη ανάπτυξη στον τομέα των πρώιμων αγροτικών προϊόντων, στον τομέα των θερμοκηπιακών καλλιεργειών, στην παραγωγή Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου και στον Αγροτουρισμό.
Σκοπός της έκθεσης είναι:

-Η ενημέρωση των αγροτών όλης της Πελοποννήσου για ότι αφορά την σύγχρονη γεωργία
-Η προβολή του Αγροδιατροφικού Πλούτου της περιοχής της Τριφυλίας
-Η τουριστική προβολή της πόλης των Φιλιατρών με τα υπέροχα σιντριβάνια, τα Βυζαντινά Μνημεία, τα Πάρκα, το Σύγχρονο Μουσείο Πάνου & Ηλία Ηλιόπουλου, τον Μεγαλύτερο Ελαιώνα της Πελοποννήσου.
-Η τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής της Τριφυλίας και όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει σε όσους θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button