ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Λαμπρός εορτασμός Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 στους Γαργαλιάνους [εικόνες – βίντεο]

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στους Γαργαλιάνους – Για πρώτη φορά στην παρέλαση συμμετείχαν οχήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής!

Το πρωί εψάλλη επίσημη δοξολογία στον στον Ιερό Ναό Γενεσίου τη Θεοτόκου, χοροστατούντος του Ιερού Κλήρου της πόλης παρουσία των Αρχών της πόλης και πλήθος πολιτών.

Ακολούθως, στο Ηρώo των Πεσόντων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων και πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων. Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη Μνήμη των Πεσόντων και η τελετή έληξε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Δείτε βίντεο:

Ακολούθησε η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στην Κεντρική Πλατεία των Γαργαλιάνων από την εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιανων κ. Σκιαδά Παναγιώτα

Οι εκδηλώσεις εορτασμού κορυφώθηκαν με την παρέλαση των μαθητών των σχολείων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, υπό την συνοδεία πάντα της υπέροχης Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων και των μικρών παιδιών που κάθε χρόνο κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Δείτε βίντεο και εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button