Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Λεβεντάκης: Δεν κλείνει οριστικά το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά

Θα έχει μερική λειτουργία

Σύμφωνα με επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά δε θα κλείσει οριστικά, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, αλλά θα παραμείνει σε λειτουργία, εξυπηρετώντας τους πελάτες του, κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Λεβεντάκη:

Με την παρούσα, επανέρχομαι στο θέμα που αφορά στο Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην πόλη των Φιλιατρών και στην επικείμενη παύση της λειτουργίας του.

Σας ενημερώνω λοιπόν, πως μετά από προσωπική επαφή που είχα με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, με διαβεβαίωσε πως το Κατάστημά της στα Φιλιατρά δε θα κλείσει οριστικά, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί.

Αντίθετα, θα παραμείνει σε λειτουργία, εξυπηρετώντας τους πελάτες του και όχι μόνο, κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή εκάστης εβδομάδας.

Μετά τη θετική έκβαση που είχε το αίτημά μας, προς την άνω τραπεζική εταιρεία, στο χέρι μας είναι, πρωτίστως όλοι οι Φιλιατρινοί ενωμένοι, αλλά και όλοι οι Τριφύλιοι να υποστηρίξουμε το Κατάστημά της στα Φιλιατρά, ως πελάτες του, έτσι ώστε στο μέλλον να πετύχουμε και την πλήρη και σε καθημερινή βάση επαναλειτουργία του.

Κυπαρισσία 18-10-2019

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button