Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Νέα φημολογία για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά

Ανησυχία στην περιοχή…

Μετά το κλείσιμο του αστυνομικού τμήματος, που αποτέλεσε ένα ισχυρό πλήγμα για την περιοχή, το τελευταίο χρονικό διάστημα, επικρατεί -εκ νέου- μία έντονη φημολογία για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, σίγουρα θα είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη για την τοπική οικονομία, καθώς το κατάστημα εξυπηρετεί αρκετό κόσμο (και αγρότες) τόσο από τα Φιλιατρά όσο και από τα γειτονικά χωριά, που εκτός από την τράπεζα επισκέπτονται και τα τοπικά καταστήματα.

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη είχε τεθεί το ζήτημα κλεισίματος του υποκαταστήματος, έπειτα και από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας -με εξαίρεση συμβούλους των Φιλιατρών- για απόσυρση των χρηματικών του διαθεσίμων από την Τράπεζα Πειραιώς και μεταφορά τους σε άλλη τράπεζα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών -τότε- είχε πάρει προφορικές διαβεβαιώσεις από στελέχη της τράπεζας ότι όχι μόνο το υποκατάστημα δεν θα έκλεινε αλλά θα ενισχύονταν με προσωπικό.

Πάντως, επίσημη απόφαση δεν υπάρχει, ούτε έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό, όμως δεν παύει να επικρατεί έντονη ανησυχία στα Φιλιατρά και τα γύρω χωριά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button