Τοπικά Νέα

Προσωρινός μειοδότης για το έργο των παραδρόμων στο δρόμο Γαργαλιάνοι – Ρωμανού

Προσωρινό μειοδότη για το έργο των παραδρόμων στο νέο δρόμο Γαργαλιάνοι – Ρωμανού, προϋπολογισμού 245.000 ευρώ, πρόκειται να εγκρίνει στη σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο διαγωνισμό είχαν κατατεθεί άλλες 18 προσφορές με εκπτώσεις από 48,11% μέχρι και 1%.

Η Νομική Υπηρεσία της Π.Ε. Αργολίδας εισηγείται – γνωμοδοτεί θετικά για να γίνει αποδεκτή η προσφορά της εταιρείας “Δομοτεχνική – Αφοί Β. Καραλέκα”, που είχε τη μεγαλύτερη έκπτωση με 51%. Προσφορά που είχε απορριφθεί από την επιτροπή διαγωνισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας, καθώς η κατάθεση της εγγυητικής επιστολής είχε καθυστερήσει κατά μία μέρα, την 4η και όχι την 3η μετά τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό, που έγινε στις αρχές Νοεμβρίου 2017. Η Νομική Υπηρεσία, όμως, εκτιμά ότι “η μη προσκόμιση δεν μπορεί να αποτελεί λόγο απόρριψης προσφοράς” και πως “η υποχρέωση των 3 ημερών δεν ισχύει για τις εγγυήσεις ηλεκτρονικής έκδοσης”.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 90 ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο, ενώ το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται και η έγκριση του 1ου πρακτικού διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού μειοδότη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού μέσω Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. για την ανάδειξη προσωρινού μειοδότη του έργου : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ –ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΥ 8Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΜΟΝΗΚΑΤΣΙΜΙΚΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ» προϋπολογισμού : κατά τη μελέτη δαπάνης 120.967,74€ πλέον ΦΠΑ 24%

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button