Τοπικά Νέα

“Σκληρή απάντηση Αυρηλιώνη σε Κατσίβελα”

Δελτίο Τύπου

Κ. Κατσίβελα έφτασε η στιγμή να μάθει ο λαός της Τριφυλίας και ιδιαιτέρα οι πολίτες της ενότητας των Γαργαλιάνων την αλήθεια για όσα ψεύδη έχουν ειπωθεί από εσάς μέχρι στιγμής προς το πρόσωπό μου.

1η Ερώτηση: Είναι αλήθεια ότι υπήρχε χρηματοδότηση προς το Νομικό Πρόσωπο – Σύνδεσμος Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας ποσού 160.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών (έναρξη προγράμματος 27-11-2017 έως 26-11-2019 λήξη προγράμματος) που αφορούσε την αντιμετώπιση καταστροφών από τη λειψυδρία ?. Εσείς Κ. Κατσίβελα κάνατε καμία ενέργεια για να απορροφήσουμε το εν λόγω κονδύλι ?

2η Ερώτηση: Ξέρετε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της χρηματοδότησης (ποσού 160.000 ευρώ) είναι η εγγραφή του Νομικού Προσώπου – Σύνδεσμος Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας στους Φορείς Γενικής Κυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών ?

3η Ερώτηση: Γνωρίζετε ότι όλα τα Νομικά Πρόσωπα έχουν υποχρέωση (σύμφωνα με τις ισχύουσα νομοθεσία) να υποβάλλουν Οικονομικά στοιχεία κάθε χρόνο για να ενημερώνεται η ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή) ?

4η Ερώτηση: Είναι αλήθεια Κ. Κατσίβελα ότι δεν έχει γίνει ποτέ ως οφείλατε, απογραφή παγίων στο Νομικό Πρόσωπο – Σύνδεσμος Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας ?

5η Ερώτηση: Γνωρίζετε ότι οι υπάλληλοι που παρείχαν γραμματειακή υποστήριξη κατά τη διάρκεια της δική σας θητείας, δεν γίνεται να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους ? Και αυτό γιατί η απόφαση ορισμού τους έπρεπε να περάσει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου – Σύνδεσμος Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας και να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ και να γίνει η εγγραφή στην Ε.Α.Π. (Ενιαία Αρχή Πληρωμών) ?

6η Ερώτηση: Αφού γνωρίζετε ότι υπάρχει σαν βασικό υλικό στους αγωγούς της ενότητας Γαργαλιάνων ο καρκινογόνος αμίαντος επί 37 χρόνια και μετά από την κοινοτική οδηγία (76/769/Σεπτέμβριος 82), γιατί δεν κάνατε κάποια ενέργεια ?

7η Ερώτηση: Γνωρίζετε ότι Νομικό Πρόσωπο – Σύνδεσμος Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας δεν έχει συντάξει ποτέ απολογισμό ?

8η Ερώτηση: Γνωρίζετε ότι Νομικό Πρόσωπο – Σύνδεσμος Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας υποχρεούται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία να συντάσσει Οικονομικές Καταστάσεις (Ισολογισμούς) από το έτος 2014 και μετά ?

9η Ερώτηση: Γνωρίζετε ότι Νομικό Πρόσωπο – Σύνδεσμος Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας υποχρεούται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία να ελεγχθεί από Ορκωτούς Ελεγκτές από το έτος 2014 και μετά ?

Θα σας απαντήσω εγώ Κ. Κατσίβελα και για τα εννέα (9) ερωτήματα που σας υποβάλλω. Δεν ενδιαφερθήκατε για τίποτα όλη την πενταετία καθώς αδιαφορούσατε, δεν είχατε την γνώση να τα πραγματοποιήσετε απολύτως τίποτα. Αλήθεια είστε από τους Γαργαλιάνους και ενδιαφέρεστε για το τόπο ?

Δεν ήσασταν κατάλληλος. Δεν είστε άξιος να με «πιάνετε» στο στόμα σας καθώς το μόνο που κάνετε είναι να «πετάτε λάσπη». Αλλά ο λαός των Γαργαλιάνων σας τοποθέτησε εκεί που σας αξίζει. Τώρα κοιτάξτε τα δικά μας έργα.

Σας προκαλώ να πείτε στο λαό της Τριφυλίας και ιδιαίτερα της ενότητας Γαργαλιάνων, την κάνατε επί πέντε χρόνια για το Σύνδεσμο Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας.

Εγώ ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας έχω ήδη διευθετήσει να επιλυθούν και τα εννέα (9) ανωτέρω ερωτήματα με την αρωγή του Δημάρχου μας Κ. Λεβεντάκη Γεώργιου. Γιατί εμείς και θέλουμε και μπορούμε να φτιάξουμε την Τριφυλία όπως μας αξίζει.

Αξίζει να σας ενημερώνω ότι άμεσα θα ξεκινήσει ο έλεγχος του Συνδέσμου Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας από Ορκωτούς Ελεγκτές για όλη τη θητεία σας. Ότι προκύψει από τον έλεγχο θα πάει στον Εισαγγελέα.

Καλές Γιορτές Κ. Κατσίβελα……

Χαράλαμπος Αυρηλιώνης

Πρόεδρος – Συνδέσμου Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button