ΑγροτικάΔήμος Καλαμάτας

Συλλαλητήριο στην Καλαμάτα την Πέμπτη

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Όλοι οι αγρότες – κτηνοτρόφοι την Πέμπτη 9 Ιούλη στις 7.30 μ.μ. στο συλλαλητήριο που οργανώνουν σωματεία και φορείς στην πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να προκάλει με την στάση της  την μικρομεσαία αγροτιά,  τα περισσότερα προϊόντα πωλούνται κάτω από το κόστος παραγωγής (πατάτα, λάδι, γάλα, καρπούζι κ.α.), ενώ την ίδια τύχη αναμένεται να έχουν και άλλα  όπως η σταφίδα και το αμπέλι. Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα προστίθεται και η απώλεια εισοδήματος από τις ζημιές λόγω καύσωνα ή χαλαζόπτωσης σε ορισμένες περιοχές στην ελιά  και στην σταφίδα. Ενώ με ευκολία αποζημιώνονται και επιδοτούνται μεγαλοξενοδόχοι, εργολάβοι και βιομήχανοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες παραμένουν αβοήθητοι.

Τώρα η κυβέρνηση προσπάθει να φιμώσει την λαϊκή αντίδραση και διεκδίκηση με ένα αντιδραστικό νομοσχέδιο που θέλει να επιβάλλει να παίρνουμε άδεια απο αυτόν που μας καταδίκασε σε αυτήν την κατάσταση για να διαμαρτυρηθούμε και να διαδηλώσουμε για ζωή με αξιοπρέπεια. Οι αγρότες γνωρίζουν απο καταστολή και αγροτοδικεία δεν τρομοκρατούνται γιατι γνωρίζουν επίσης οτι η δύναμη του λαού είναι ανυπέρβλητη και οι ανάγκες τα δικαιώματα μας δεν μπορούν να πάψουν με νόμο. Οι αγρότες εχούμε δείξει αυτή την δύναμη στον δρόμο με τα τρακτέρ μας, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα θα τσακίσει το κατάπτυστο νομοσχέδιο, είναι νόμος που θα μείνει στα χαρτιά.

 

Όλοι οι αγρότες – κτηνοτρόφοι την Πέμπτη 9 Ιούλη στις 7.30 μ.μ. στο συλλαλητήριο που οργανώνουν σωματεία και φορείς στην πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button