Τοπικά Νέα

Συνάντηση Αξιοτόπουλου – Λεβεντάκη στην Καλαμάτα

Συνάντηση με τον διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, αστυνομικό διευθυντή Ηλία Αξιοτόπουλο, είχε χθες ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Σε ανακοίνωση στο facebook στην σελίδα “ΑΝΟΔΟΣ Τριφυλίας” σημειώνονται τα εξής:

Συνάντηση, πραγματοποίησα χθες στην Καλαμάτα και στο γραφείο του, με το διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχο κ. Ηλία Αξιοτόπουλο.

Κατά τη διάρκεια αυτής, συζητήσαμε για θέματα, που άπτονται της αρμοδιότητάς του και αφορούν στην αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τριφυλίας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε, από πλευράς μου, στην πόλη των Φιλιατρών, που στερείται πλέον Αστυνομικού Τμήματος και εξέθεσα στον κ. Αξιοτόπουλο τα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι, σε καθημερινή σχεδόν βάση, λόγω της παραβατικής συμπεριφοράς, κυρίως των αλλοδαπών, πολλοί εκ των οποίων δε διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο κ. Αξιοτόπουλος, με διαβεβαίωσε πως θα είναι δίπλα στους πολίτες του Δήμου Τριφυλίας και ήδη σήμερα πραγματοποιήθηκε, στα Φιλιατρά, στοχευμένος έλεγχος για τον εντοπισμό αλλοδαπών, που διαμένουν παράνομα στη χώρα μας.

Στις βασικές προτεραιότητές μου, ανήκει η καλή συνεργασία, μεταξύ της νέας Δημοτικής Αρχής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας μας, κάτι που τόνισα, άλλωστε, ιδιαίτερα στον κ. Αξιοτόπουλο.

Κάθε συνάντηση μαζί του, αποτελεί για μένα ιδιαίτερη και ξεχωριστή τιμή και μέσα από αυτήν, βγαίνει πάντα κάτι καλό για τον τόπο μας.

Θέλω να τον ευχαριστήσω, από καρδιάς, γι’ αυτή μας τη συνάντηση και για το δύσκολο έργο που επιτελεί, γιατί είναι σημαντικό για όλους μας, σε δύσκολους καιρούς, σαν αυτούς που διανύουμε, να νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button