Τοπικά Νέα

Συστάσεις προς κρεοπώλες και ιχθυοπώλες των Γαργαλιάνων από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας

Με σημερινή ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας κ. Γιώργος Ασημακόπουλος, έπειτα από καταγγελίες πολιτών της Δ.Ε. Γαργαλιάνων, ζητά από τους κρεοπώλες και ιχθυοπώλες των Γαργαλιάνων να εναρμονιστούν με τις προβλεπόμενες διατάξεις του Νόμου και αν μην πετούν τα απόβλητα των καταστημάτων τους στους κάδους οικιακών απορριμμάτων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Προς : ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ – ΙΧΘΥΟΠΟΛΕΣ

Δ.Ε ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Αγαπητοί φίλοι

 

Σας γνωστοποιούμε ότι βάσει νομοθεσίας (ΥΑ 673/141426: Υποδείγματα εντύπων για την εφαρμογή των άρθρων 1 έως 36 του N. 4235/2014 (Α΄ 32) στον τομέα των τροφίμων. Καν.(ΕΚ)1069/2009 περί υγειονομικών κανόνων για ζωικά υποπροϊόντα και παράγωγα προϊόντα που δεν προορίζονται για κατανάλωση από τον άνθρωπο και για την κατάργηση του Καν.(ΕΚ) 1774/2002.)  απαγορεύεται η τοποθέτηση αποβλήτων των καταστημάτων σας να τοποθετούνται εντός των κάδων οικιακών απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Μετά από πολλές καταγγελίες συμπολιτών μας διαπιστώνουμε ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες έχουν γίνει συνήθεια .

Παρακαλούμε όπως εναρμονιστείτε με τις προβλεπόμενες διατάξεις του Νόμου, ώστε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια που γίνετε για πιο καθαρές πόλεις του Δήμου μας

 

Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες  για την εύρυθμη λειτουργία  της υπηρεσίας καθαριότητος & πρασίνου  της Δ.Ε. Γαργαλιάνων .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button