Δήμος Καλαμάτας

Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι της Π.Ε. Μεσσηνίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας σήμερα Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” του Διοικητηρίου της Π.Ε., στην Καλαμάτα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, απευθυνόμενος στους υπαλλήλους της Π.Ε., μετέφερε τις ευχές του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα προσθέτοντας ότι η νέα περιφερειακή αρχή στηρίζει ανεξαιρέτως όλους τους υπαλλήλους από τους οποίους ζητεί να τη συνδράμουν στην προσπάθειά της για επιτύχει την ανάπτυξη στον τόπο μας, και να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας, την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου καθώς επίσης στον εκσυγχρονισμό -ή και ενδεχόμενη αναδιάρθρωση- των καλλιεργειών.

Ακόμα, ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε την προσπάθεια που έχει αναληφθεί για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων μέσα από την αναδιαμόρφωση και ενίσχυση του κτηρίου του Διοικητηρίου. Οσον αφορά την υποστελέχωση, πρόσθεσε ότι με την αναδιάρθρωση αρμοδιοτήτων θα ενισχυθούν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας με προσωπικό που θα προκύψει από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το οποίο θα στελεχώσει τις υπηρεσίες σε κάθε Π.Ε.

Τέλος, απαντώντας σε ζητήματα που είχε θέσει νωρίτερα, στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας Θανάσης Αθανασόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ότι το θέμα των υπερωριών αποτελεί στην ουσία θέμα τεκμηρίωσης -κι αυτό είναι άλλωστε που έχει ζητήσει και ο περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του, ο Θ. Αθανασόπουλος δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ταχθεί εξ αρχής υπέρ του διαλόγου, σημείωσε ωστόσο ότι θα υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους, παρατηρώντας ότι έχουν ζητήσει συνάντηση με τον περιφερειάρχη η οποία -όπως είπε- δεν έχει γίνει ακόμα.

Στην εκδήλωση επίσης, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν, ο αρχιμανδρίτης της μητρόπολης Μεσσηνίας Φίλιππος Χαμαργιάς -που ευλόγησε την πίτα- κι ακόμα οι αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών και Διοίκησης Βασίλης Καπέλιος και Περιβάλλοντος Ανδρέας Τσουκαλάς, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, διευθυντές, προϊστάμενοι και υπάλληλοι υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Τα τρία “φλουριά” της πίτας, που αντιστοιχούσαν σε δύο ημέρες άδεια, έτυχαν στην Εφη Αθανασοπούλου από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης, την Γιώτα Πετρουλάκη από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και στη Ρουμπίνη Χωρεμιώτη από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button