Κόσμος

Τρομακτική ανακοίνωση πιλότου: “Μένουν καύσιμα για ακόμα 5 λεπτά”

Πιλότος ανακοίνωσε σε επιβάτες αεροσκάφους πως “τα καύσιμα φτάνουν για ακόμα πέντε λεπτά”, την ίδια στιγμή που το αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο ήταν “μποτιλιαρισμένο”.

Δεκάδες πτήσεις μεταξύ των οποίων και της British Airways αλλά και της Virgin Atlantic καθυστέρησαν ή άλλαξαν πορεία, ύστερα από ξαφνική ανακοίνωση της RAF (Royal Academy Force) να “κλείσει” τον εναέριο χώρο του Χίθροου.

Ως αποτέλεσμα, δεκάδες πτήσεις καθυστέρησαν να προσγειωθούν δημιουργώντας συνωστισμό αεροσκαφών. Και όσο τα αεροπλάνα έκαναν κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο μέχρι να τους δοθεί εντολή προσγείωσης, κάποια άρχισαν να ξεμένουν από καύσιμα.

Η Anne Henrt, Βρετανίδα τηλεοπτική παραγωγός και επιβάτισσα της πτήσης, περιέγραψε στο Mirror πώς τελικά η πτήση της από το Los Angeles, άλλαξε πορεία προς το Gatwick.

Ο κυβερνήτης της αερογραμμής Virgin Atlantic, διαπίστωσε την έλλειψη καυσίμων και με ψυχραιμία ανακοίνωσε στο επιβατικό κοινό “Κυρίες και κύριοι, μας απομένουν καύσιμα για ακόμα 5 με 10 λεπτά, οπότε ίσως να χρειαστεί να προσγειωθούμε στο Gatwick, μιας και ακόμα δεν μας έχει δοθεί άδεια για το αεροδρόμιο του Heathrow”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button