ΑστυνομικάΦιλιατρά

Φιλιατρά: Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον σταμάτησαν για έλεγχο και έβγαλαν «λαβράκι»

Αστυνομικοί της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Μεσσηνίας κατά τη διάρκεια ελέγχου δύο υπηκόων Αλβανίας, το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία των Φιλιατρών, διαπίστωσαν ότι δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για την παραμονή τους στην Ελλάδα και έγινε η προσαγωγή τους στο Α.Τ. Τριφυλίας.

Αυτό όμως ήταν το λιγότερο…, καθώς όπως προέκυψε ο ένας εξ αυτών είχε διαπράξει κλοπή σε Ιερό Ναό στο Χαλαζόνι Φιλιατρων, όπου ακολουθήθηκε η συνήθης διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πάντως, θα πρέπει αν σημειωθεί ότι μετά το λουκέτο στο Α.Τ. Φιλιατρών, οι αστυνομικοί της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Μεσσηνίας, σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιούν πολύ συχνά περιπολίες με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την υπερ προσπάθεια που καταβάλουν για μείωση του εγκλήματος! Αυτοί προσπαθούν με κίνδυνο της ζωής τους και η κυβέρνηση φέρνει καραβιες λαθροεισβολεις!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button