Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Λαύριο μόνο... ευχαριστώ δεν είπε στον ΠΑΟ για τον υποβιβασμό!

Το Λαύριο μόνο... ευχαριστώ δεν είπε στον ΠΑΟ για τον υποβιβασμό!
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 14:32

Μάλλον θα μας τρελάνουν! Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στο ματς με την Κύμη να μην κατέβει. Η Κύμη πήρε το ματς στα χαρτιά με 20-0 κι έτσι, από το πουθενά, σώθηκε. Με το Λαύριο να υποβιβάζεται κατηγορία. Λογικά θα έπρεπε στην ομάδα της Λαυρεωτικής να «βράζουν» με αυτό το σκηνικό αυτό! Τουναντίον...

Μόνο... ευχαριστώ δεν είπαν στους «πράσινους» που τους έριξαν κατηγορία ή πιο σωστά, που συνέβαλλαν για να πέσει κατηγορία το Λαύριο. Διότι εάν γίνονταν το ματς, ο ΠΑΟ θα νικούσε την Κύμη και θα έπεφτε εκείνη κατηγορία. Με τον πρόεδρο του Λαυρίου, τον Γιάννη Ψαράκη, να σχολιάζει στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό. Δεν ήθελε να μας ρίξει και ό,τι συνέβη δεν συνέβη επίτηδες από τους πράσινους».

Ακούς αυτή την ατάκα και χάνεις τα... αυγά και τα πασχάλια! Ο ΠΑΟ ουσιαστικά άλλαξε τα δεδομένα στο πρωτάθλημα, αλλοίωσε την εικόνα της τελευταίας αγωνιστικής από τη στιγμή που η Κύμη πήρε το ματς στα χαρτιά και το Λαύριο μόνο... ευχαριστώ δεν είπε!

Όχι μόνο αυτό, αλλά έφτασαν στο σημείο να εναντιωθούν με την προσφυγή του Θρύλου στο ΑΣΕΑΔ που θα μπορούσε να τους κρατήσει στην κατηγορία, εάν επαναληφθεί η τελευταία αγωνιστική! Μάλλον... υποκλίνονται στην αγαπημένη ομάδα του «Φάρου» και αυτοί!

Διαβάστε επίσης

Δεν έχουμε πρωτάθλημα μέχρι το επόμενο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ

Δεν έχουμε πρωτάθλημα μέχρι το επόμενο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ

Συστάθηκε Επιτροπή η οποία θα καταθέσει προτάσεις στους ιδιοκτήτες και την ερχόμενη Τετάρτη (15/05) ψηφίζονται και αποφασίζουν πότε ξεκινάνε τα πλέι οφ. Ανάλογα με τις αποφάσεις αποφασίζει ο Ολυμπιακός για την ένταση στο ΑΣΕΑΔ.