Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκος: «Δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου»

Γκος: «Δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου»
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 - 17:24

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος είναι και επίσημα παίκτης των Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι τον επέλεξαν το 2017 στο Νο.55 του ντραφτ και του πρόσφεραν τριετές συμβόλαιο (ο πρώτος χρόνος εγγυημένος) έναντι 4.8 εκ. δολαρίων.

Ο Αμερικανός πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού στις πρώτες του δηλώσεις όντας «Μορμόνος» είπε πως «είναι ευλογία… Όταν δουλεύεις κάθε μέρα, προσεύχεσαι κάθε μέρα να γίνει αυτό. Τότε, έρχεται το τηλεφώνημα και το όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα. Είναι απερίγραπτο το συναίσθημα, χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι σε έναν τόσο υπέροχο οργανισμό».

Στη συνέχεια ανέφερε… «Για την ακρίβεια, δεν είχα απαντήσει στο πρώτο τηλεφώνημα του μάνατζέρ μου. Έκανα προπόνηση εκείνη την ώρα. Του τηλεφώνησα μετά ενώ οδηγούσα και μου είπε τα νέα. Ήταν φοβερή στιγμή. Δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου, έπαιξα δύο χρόνια στην Ευρώπη και τώρα είμαι εδώ και είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο».

Διαβάστε επίσης

Ευρώπη: «Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία»!

Ευρώπη: «Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία»!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και η ξεκάθαρη στάση του ότι τον νοιάζει μόνο η Ευρωλίγκα και θα αγωνίζεται μόνο στην κορυφαία διοργάνωση, έκανε φυσικά τον γύρο της Ευρώπης και φάνηκε να ξεκαθαρίζει τα πράγματα στους Ευρωπαίους που είχαν μία συγχυσμένη οπτική επί του θέματος.