Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... καθιέρωση του Μαρτίνη

Η... καθιέρωση του Μαρτίνη
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 09:35

Ένα από τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που «κερδίζει» πόντους και θα δώσει κανονικά το «παρών» στην καλοκαιρινή προετοιμασία είναι ο Απόστολος Μαρτίνης. Ο νεαρός αριστερός μπακ της ομάδας Κ19. Ο 18χρονος παίκτης τον τελευταίο καιρό κάνει προπονήσεις με την «πρώτη» ομάδα του Θρύλου.

Είναι ένα παιδί που έχει πολλές δυνατότητες και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να του δώσει ευκαιρίες. Σε συνεργασία με τον Ρικάρντο Πέρες, τον παρακολουθεί και βλέπει την πρόοδό του μέσα από την ομάδα Νέων του συλλόγου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πώς στο ματς με τον Άρη Αβάτου στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, τον είχε χρησιμοποιήσει ως βασικό.

Το καλοκαίρι θα είναι με την πρώτη ομάδα, θα πάρει μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και θα έχει την ευκαιρία να δείξει στον Μαρτίνς πώς μπορεί να τον υπολογίζει και για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Η μεθοδικότητα του Πέδρο Μαρτίνς

Η μεθοδικότητα του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζητήσει... φακέλους για όλους τους παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό, αλλά δεν αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Κράζει Καλάθη ο Γκαγκαλούδης (pic)

Κράζει Καλάθη ο Γκαγκαλούδης (pic)

Ο γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του, Γιάννης Γκαγκαλούδης, δεν «άντεξε» από τη νέα ήττα του ΠΑΟ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και έκραξε στα social media τον Νικ Καλάθη, ο οποίος τα… έσπασε με 0/11 σουτ εντός πεδιάς.

Με νέο λουκ ο Ποντένσε! (pic)

Με νέο λουκ ο Ποντένσε! (pic)

Για φαγητό στο Κολωνάκι βγήκαν ο ξανθός πλέον Ποντένσε και οι Σα, Χασάν, Ντίας, Μιράντα την Παρασκευή (19/4) το βράδυ.