Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνω κάτω η Αχαΐα λόγω Βασιλειάδη

Άνω κάτω η Αχαΐα λόγω Βασιλειάδη
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 - 08:41

Μπορεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης να μην έχει εξαγγείλει ότι θα πολιτευθεί στην Αχαΐα, επειδή στον Πειραιά που ήταν η αρχική του επιλογή έχει πολύ... μαύρο, όπως στην Πάτρα θεωρούν δεδομένη την κάθοδό του ως υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό στις επερχόμενες εκλογές.

Το τελευταίο επιβεβαιώνεται από δημοσιεύματα τοπικών ιστοσελίδων, τα οποία αναφέρουν επίσης ότι η περίπτωσή του προκαλεί κραδασμούς στον ΣΥΡΙΖΑ. Για την ακρίβεια η Αχαΐα έχει γίνει άνω κάτω, επειδή δεν τον θέλουν.

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, η περίπτωση υποψηφιότητας του νυν Υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος έχει κάνει το δρομολόγιο Αθήνα-Πάτρα σαν... Κολιάτσου-Παγκράτι, δεν αρέσει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχουν παρεμβάσεις στη Νομαρχιακή Επιτροπή, προκειμένου να στείλουν μήνυμα στα κεντρικά του κόμματος.

Θεωρούν πως θα... ριχτούν οι ντόπιοι υποψήφιοι λόγω της ανάθεσης των παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, των σχέσεών του με τις μεγάλες ομάδες της Αχαίας και ειδικά με την Παναχαϊκή, ενώ δεν είναι κρυφό ότι έχει καλές σχέσεις και με επιχειρηματίες της Αχαϊας.

«Τρέχουμε όλο αυτό το διάστημα για να έρθει να δρέψει τις δικές μας προσπάθειες», ακούγεται στα τοπικά πηγαδάκια και είναι ένα σχόλιο που αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα tempo24 και από ανάρτηση με τον τίτλο: «Σίγουρη η κάθοδος Βασιλειάδη στην Αχαϊα- "Κραδασμοί" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης

Ελπίδες για το Ευρωπαϊκό!

Ελπίδες για το Ευρωπαϊκό!

Η Εθνική του Αντώνη Νικοπολίδη αγωνίζεται στην Κροατία (12/10, 19:00) και με νίκη περνάει απευθείας στο EURO Κ-21.

Μονόδρομος η νίκη

Μονόδρομος η νίκη

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την εθνική Ελλάδας την Παρασκευή το βράδυ (12/10, 21:45) κόντρα στην Ουγγαρία, στο ΟΑΚΑ.

Ματιές στην Αφρική

Ματιές στην Αφρική

Οι «ερυθρόλευκοι» Καμαρά και Χασάν αγωνίζονται την Παρασκευή, για τα προκριματικά του κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019.