Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Λιβαδειά θα είναι αλλιώς…

Στη Λιβαδειά θα είναι αλλιώς…
Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019 - 14:54
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στο ματς του Κυπέλλου με την Ξάνθη οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχαν πολύ καλή απόδοση. Λογικό ήταν, όμως, η ομάδα να μην έχει καλό ρυθμό. Πρώτο ματς μετά από τρεις εβδομάδες και ήταν λογικό να συμβεί αυτό.

Την Κυριακή υπάρχει η αναμέτρηση στη Λιβαδειά, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, κόντρα στον Λεβαδειακό. Ένα εντελώς διαφορετικό ματς από κάθε άποψη. Διότι εκεί ο στόχος είναι οι τρεις πόντοι και μόνο αυτοί. Το γνωρίζει και ο Πέδρο Μαρτίνς, το γνωρίζουν και οι παίκτες του.

Θα είναι αλλιώς ο Ολυμπιακός στο προσεχές ματς… Οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και είναι σίγουρο πώς θα έχουν και καλύτερη απόδοση και θα φτάσουν στο στόχο του. Το βασικότερο είναι πώς δεν σκοπεύουν να γυρίσουν στα… παλιά και να μην μπαίνουν δυνατά στα ματς.

Στη Λιβαδειά θα κοιτάξουν να κάνουν ό,τι πρέπει από την αρχή, θα αναζητήσουν ένα γρήγορο γκολ για να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα του Λεβαδειακού. Μην ξεχνάμε, δε, πώς θα υπάρχουν και επιστροφές παικτών που στην Ξάνθη δεν ήταν διαθέσιμοι.

Διαβάστε επίσης