Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... καρφιά του πάγκου στη Λιβαδειά

Τα... καρφιά του πάγκου στη Λιβαδειά
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 - 08:35
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν κυριαρχικός και επιβλητικός στη Λιβαδειά, όπως είδαν άπαντες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο προπονητής του, Πέδρο Μαρτίνς, είχε ένα ήρεμο απόγευμα. Και πώς να έχει αφού σ' ένα ακόμα ματς έβλεπε τους παίκτες του να παράγουν φάσεις, να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο αλλά να μην παίρνουν αυτά που αξίζουν από πλευράς τερμάτων.

Γι' αυτό και μέχρι το 50ό λεπτό ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν συνεχώς όρθιος και έδινε οδηγίες στους παίκτες του. Ο πάγκος του έμοιαζε να έχει... καρφιά. Πολλά έχουν δει φέτος τα μάτια του... Όταν ο Γκερέρο έκανε το 2-0 με κεφαλιά, τότε ηρέμησε κάπως και μπόρεσε να καθίσει και λίγο στη θέση του.

Όσον αφορά στις οδηγίες την ώρα του αγώνα, ήταν συνεχώς υποστηρικτικός με τους παίκτες του. Και συνήθως επιβράβευε για ωραία πράγματα που έβλεπε. Μόνο για ένα μικρό διάστημα έκανε παρατηρήσεις σε Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη που ξεχνιόντουσαν και δεν πλησίαζαν τα δύο στόπερ για να ζητήσουν και να πάρουν μπάλα και να οργανώσουν το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Η φάση του 28'...

Η φάση του 28'...

Όταν ο Σα δικαιολόγησε, ξανά, την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς.

Ξεκινάει για ΠΑΣ…

Ξεκινάει για ΠΑΣ…

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα, Τρίτη (15/01), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά το ρεπό που είχαν την Δευτέρα (14/01).