Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα του Σαββίδη με την αναδιάρθρωση

Ήττα του Σαββίδη με την αναδιάρθρωση
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 09:18
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Η εντολή που έχω από τον Ιβάν Σαββίδη είναι να μείνουν 16 οι ομάδες της Superleague», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, στο ΔΣ της διοργανώτριας στις 20 Φεβρουαρίου, με τα οποία ουσιαστικά έθεσε θέμα αναδιάρθρωσης. Από τότε ακολούθησε το... μπάχαλο, τουλάχιστον μέχρι χθες, καθώς φαίνεται να οριστικοποιήθηκαν τα πράγματα.

Μέχρι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο «δικός μας Γραμμένος» σύμφωνα με τον Ιβάν Σαββίδη έκανε πίσω, συμφωνώντας στη μείωση των ομάδων της Λίγκας στις 14, δηλαδή όπως είχε αποφασιστεί το καλοκαίρι. Αναμφίβολα πρόκειται για άδειασμα και ταυτόχρονα για μεγάλη ήττα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Ο Γραμμένος έκανε πίσω παρότι δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα, από την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να παραμείνουν οι ομάδες 16 για μια ακόμη σεζόν και η αναδιάρθρωση να πάρει παράταση ενός έτους. Με αυτή την «εντολή» πήγε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στη συνάντηση (09/04) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Επίσης, στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο αντιπρόεδρος της Superleague, Χρήστος Δάρας, ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος, καθώς και οι Δημητρίου, Βακάλης και Βρακάς από την ΕΠΟ.

Εκτός απροόπτου, επειδή στην Ελλάδα ζούμε, η σημερινή Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ αντί να αμφισβητήσει, θα επικυρώσει την αναδιάρθρωση, την οποία επικύρωσε στις 24 Αυγούστου 2018! Κοινώς, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι για γέλια, καθώς φτάσαμε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος για να μάθουμε πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν, κάτι που δείχνει και την έλλειψη ...εξυγιαντικής σοβαρότητας. Κοινώς, οι άνθρωποι είναι απλά για πολλά γέλια.

Η αναδιάρθρωση πέρασε επειδή ο Βασιλειάδης τους είπε πως αν δεν γίνει δεν ισχύουν ούτε τα συμβόλαια των επτά ΠΑΕ με την ΕΡΤ, ούτε η τηλεοπτική επιδότηση της Superleague 2.

Διαβάστε επίσης

Προχωράει για Ντουρμισάι

Προχωράει για Ντουρμισάι

Ο επιθετικός του Πανιωνίου αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού από τον ελληνικό χώρο.

Σερί νικών ως το φινάλε

Σερί νικών ως το φινάλε

Ο Πέδρο Μαρτίνς το μόνο που ζητά από τους παίκτες του είναι απόλυτη συγκέντρωση ως το τέλος της σεζόν.

Κινήσεις ματ για το μέλλον

Κινήσεις ματ για το μέλλον

Οι εκπρόσωποι του Κώστα Φορτούνη και του Ζοζέ Σα αναμένονται στην Αθήνα για να κλείσουν τις υποθέσεις των δύο παικτών με τον Ολυμπιακό.