Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο πανικός του ΠΑΟΚ δεν κρύβονταν!

Ο πανικός του ΠΑΟΚ δεν κρύβονταν!
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 - 08:53
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να βλέπει φαντάσματα με σκοπό να αποδώσει την ήττα του Μάκη Γκακάτση στις χθεσινές εκλογές για την προεδρία της Λίγκας. Για αυτό και εξαιτίας του πανικού τους δεν απέφυγαν τις ...γκάφες, ή αν προτιμάτε δεν απέφυγαν τις υπερβολές.

«Όπως γνωρίζετε υπήρξε ιστορική σύμπραξη ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ουσιαστικά ήταν εναντίον της υποψηφιότητας του ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης και κατά σύμπτωση περίπου τον ίδιο τίτλο έβαλε και το sdna, λίγο μετά τη λήξη των εκλογών της Superleague!

Παρόλα αυτά, ο Μάκης Γκαγκάτσης πρόσθεσε: «Για τον Λυσάνδρου έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Πάνω απ' όλα είναι φίλος, του εύχομαι καλή δύναμη και θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί».

Και για όσους δεν το εμπέδωσαν καλά, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ επανέλαβε και αργότερα όσα είπε για τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ: «Όπως κι αν έχει είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει ο Μηνάς Λυσάνδρου. Είμαστε συσπειρωμένοι και θα είμαι δίπλα στον κύριο Λυσάνδρου, που όπως σας είπα τον θεωρώ πολύ ικανό. Πιστεύω ότι αρχίζει μια νέα εποχή για τη Λίγκα και επαναλαμβάνω ότι θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί».

Σε αντίθεση με τον Μάκη Γκαγκάτση ο Ολυμπιακός δεν έπλεξε κανενός το εγκώμιο, το αντίθετο θα λέγαμε με την επίθεση του Καραπαπά. Μονά ζυγά δικά του τα θέλει ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ. Από τη μια «αποδοκίμασε», από την άλλη εγκωμίασε!

Και κάποια πράγματα ακόμη:

1) Ο Μάκης Γκαγκάτσης «ζαλίστηκε» εξαιτίας της ήττας του στις εκλογές της Λίγκας και άρχισε να ψάχνει για άλλοθι. Αραγε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν κατάλαβε ότι η ομάδα του απομονώθηκε διοικητικά και έμεινε μόνο με τις ομάδες που είναι γνωστό σε όλους γιατί είναι μαζί τους, με εξαίρεση μια δυο, καθώς η δύναμη του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε οι έξι ομάδες που ψήφισαν τον Γκαγκάτση. Λιγότερες είναι...

2) Μίλησε για σύμπραξη Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Όμως, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεχνά γρήγορα. Δεν θυμάται τις αγκαλιές του Ιβάν Σαββίδη με τους Μελισσανίδη, Αλαφούζο που είχαν στόχο να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό. Τόσα και τόσα ραντεβού έκαναν σε διάφορα ξενοδοχεία για να διαφημίσουν τη συμμαχία τους.

Διαβάστε επίσης

Αποστολή στη Γαλλία

Αποστολή στη Γαλλία

Ο Φρανσουά Μοντεστό βρέθηκε στην πατρίδα του, για μεταγραφικό θέμα που αφορούσε τον Ολυμπιακό.

Στο... παιχνίδι για Σλιμανί

Στο... παιχνίδι για Σλιμανί

Δύο αγγλικές ομάδες, Σαουθάμπτον και Άστον Βίλα, ενδιαφέρονται επίσης για τον Αλγερινό επιθετικό, αλλά ο Ολυμπιακός έχει δείξει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον.

«Νικητής...» (pic)

«Νικητής...» (pic)

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά.

«Είμαστε περήφανοι, διότι πετύχαμε πολλά»

«Είμαστε περήφανοι, διότι πετύχαμε πολλά»

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά και τα όνειρα του ίδιου και του Βαγγέλη Μαρινάκη για ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη τους.