Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι μία ομάδα ο “Πειραιάς Νικητής”, όπως ομάδα είναι και ο Ολυμπιακός»

«Είναι μία ομάδα ο “Πειραιάς Νικητής”, όπως ομάδα είναι και ο Ολυμπιακός»
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 16:21

Η χθεσινή εκδήλωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού, στην οποία οι αστέρες του ένδοξου θρυλικού παρελθόντος τίμησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Μώραλη ήταν σε 100% ερυθρόλευκο κλίμα. Μια βραδιά ξεχωριστή. Οι Βετεράνοι των «ερυθρολεύκων» τίμησαν τόσο τον ηγέτη της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας όσο και τον Δήμαρχο Πειραιά. Με τον Γιάννη Μώραλη να σχολιάζει μεταξύ άλλων πώς «είμαστε μία ομάδα, έχουμε γνώση, διάθεση, εντιμότητα και ικανότητα, θέλουμε όλοι να προσφέρουμε. Κανείς από τον συνδυασμό μας δεν ήρθε να πάρει κάτι από τον Πειραιά, πόσο μάλλον ο κ. Μαρινάκης».

Με τον Δήμαρχο Πειραιά να επισημαίνει αρχικά: «Πρώτα απ’ όλα να σας ευχαριστήσω πολύ. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να σε βραβεύουν οι ήρωες σου. Μεγαλώσαμε μαζί σας σε διάφορα στάδια και ηλικίες. Εγώ είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ μαζί σας για πρώτη φορά το 1994-95, κάναμε πολλά μαζί. Πολλές δράσεις, πολλά παιχνίδια, ήμασταν κοντά. Έχω παρακολουθήσει αυτή την εξέλιξη αυτού του εκπληκτικού Συνδέσμου, όχι λόγω των ανθρώπων μόνο, αλλά λόγω της κοινωνικής προσφοράς του μέσα από τους εκατοντάδες αγώνες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Είχα την χαρά αυτή να συνεργαστώ με όλους σας, με κάποιους λιγότερο, με κάποιους περισσότερο. Πολλούς από εσάς, σας γνωρίζω και μέσα από την ομάδα, εκεί που εργάστηκα και εγώ για 21 χρόνια. Δεν είναι λίγα, είναι πολλά. Είναι το 1/3 της ζωής μου».

Ο Γιάννης Μώραλης στη συνέχεια, τόνισε: «Για τον Δήμο Πειραιά τα είπε όλα ο κ. Μαρινάκης. Ξεκινήσαμε το 2014 με ιδέα του κ. Μαρινάκη, εκείνος δημιούργησε τον συνδυασμό, επιλέχθηκε να βγω εγώ μπροστά να συντονίσω. Λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Είναι μία ομάδα ο «Πειραιάς Νικητής», όπως ομάδα είναι και ο Ολυμπιακός. Ξέρετε πολύ καλύτερα από εμένα ότι οι ομάδες κερδίζουν και όχι τα άτομα. Αν δεν παίξουν και οι 11 παίκτες, αν δεν παίξει και ο κόσμος δεν κερδίζεις. Έτσι δουλεύουμε και στον Πειραιά. Όπως είπε και ο κ. Μαρινάκης κάναμε αρκετά και θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Ζητάμε την στήριξή σας για να κάνουμε μία δυνατότερη νίκη από το 2014 και πιστεύω ότι θα είναι μεγαλύτερη νίκη.

Είμαστε μία ομάδα, έχουμε γνώση, διάθεση, εντιμότητα και ικανότητα, θέλουμε όλοι να προσφέρουμε. Κανείς από τον συνδυασμό μας δεν ήρθε να πάρει κάτι από τον Πειραιά, πόσο μάλλον ο κ. Μαρινάκης. Αντιπαρέρχομαι όλες αυτές τις γελοιότητες τις οποίες ακούμε κατά καιρούς ότι ήρθαν ολιγάρχες στον Δήμο Πειραιά και όλες αυτές τις αηδίες. Είμαστε μία ομάδα δυνατή θέλουμε να σας έχουμε κοντά μας, Ευχαριστούμε για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και πόσο μάλλον για τη στήριξη που θα μας δώσετε αυτές τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές. Να είστε καλά και ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!»

Διαβάστε επίσης

«Εμείς αγαπάμε τον Πειραιά, όπως αγαπάμε και τον Ολυμπιακό»

«Εμείς αγαπάμε τον Πειραιά, όπως αγαπάμε και τον Ολυμπιακό»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εκδήλωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι «μπορούμε και κοιτάζουμε όλους τους Πειραιώτες στα μάτια, γιατί τους είχαμε πει λίγα λόγια και τους είχαμε υποσχεθεί πολλά έργα. Και το πράξαμε σε όλο του το μεγαλείο».