Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στην Αθήνα για τον Τσιμίκα, η Νις»

«Στην Αθήνα για τον Τσιμίκα, η Νις»
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 - 10:06

Ακόμη μία «μνηστή» από τη Γαλλία, φέρεται να έχει ο Κώστας Τσιμίκας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής L’ Equipe, η Νις είναι εκείνη, η οποία κινείται εντατικά, για να κάνει δικό της τον Έλληνα μπακ του Θρύλου και μάλιστα… δίχως αναμονή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το άρθρο του σπουδαίου γαλλικού Μέσου, άνθρωπος της Νις φέρεται να βρίσκεται ήδη στη χώρα μας!

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου από τη Ligue 1 έχει έρθει στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό μία πιθανή αγορά του Κώστα Τσιμίκα. Αυτός, μάλιστα, δεν είναι κάποιος… τυχαίος, αλλά πρόκειται για τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, της Κυανής Ακτής, Ζουλιέν Φουρνιέ. Ο Φουρνιέ βρίσκεται εδώ για να κάνει διαπραγματεύσεις, προκειμένου να βρει τον τρόπο να αποσπάσει το ΟΚ του Ολυμπιακού και την υπογραφή του παίκτη και εκείνος να μετακομίσει στη Νίκαια της Γαλλίας. Κάτι που μόνο εύκολο δεν αναμένεται, αφού υπάρχουν αρκετές ομάδες, οι οποίες φέρονται να θέλουν τον «Τσίμι».

Στο ρεπορτάζ της L’ Equipe, πάντως, αναφέρεται ότι τον Τσιμίκα θέλει και η Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα η Νις να έχει ανταγωνισμό, από την ίδια χώρα.

Διαβάστε επίσης

Για να τα... χαίρεται η ΕΠΟ!

Για να τα... χαίρεται η ΕΠΟ!

Οι ΠΑΕ συζητούν για βοήθεια από την Κυβέρνηση σε πολλά θέματα ενώ... συντηρούν την ακατάλληλη ομοσπονδία...