Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλα τρία τρόπαια πρωταθλητή για το απόλυτο και πάλι!

Άλλα τρία τρόπαια πρωταθλητή για το απόλυτο και πάλι!
Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 - 14:51

Η κορυφή είναι μόνο για έναν, για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Εκεί όπου πρέπει να είναι πάντα ο Θρύλος. Να είναι στην κορυφή, να σαρώνει τους τίτλους, τα πρωταθλήματα, να κυριαρχεί εντός συνόρων. Άλλη μια σεζόν που ο στόχος είναι να κάνει το «6 στα 6». Ήδη οι «ερυθρόλευκοι» και οι «ερυθρόλευκοι» έχει φτάσει στο 50%. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, αλλά και το μπάσκετ Γυναικών.

Σειρά έχουν τώρα οι δύο ομάδες του πόλο και το χάντμπολ. Ήδη οι Γυναίκες στο πόλο έχουν ξεκινήσει τη δική τους προσπάθεια. Στους τελικούς με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη. Η σειρά είναι στο 1-1 στις νίκες και ο τρίτος τελικός είναι το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου, στις 17:00, στο Παπαστράτειο.

Το πόλο Ανδρών από το βράδυ της Παρασκευής πέρασε στους τελικούς και περιμένει το νικητή της σειράς ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Απόλλωνα. Όσον αφορά στο χάντμπολ, ξανά στον τελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ με το πρώτο ματς στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στις 17 Μαΐου.

Ο στόχος για τον Ερασιτέχνη είναι να κάνει ξανά το απόλυτο, να πάρει και τους έξι τίτλους στα ισάριθμα ομαδικά αθλήματα. Αναγκαίο είναι και ο κόσμος του Θρύλου να είναι δίπλα στις ομάδες, για να πετύχουν η καθεμιά το στόχο της, να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 6-8 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 6-8 (Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά, και είναι αποφασισμένη να κάνει το 2-1 στους τελικούς της Α1! Live στις 17:00 στο gavros.gr/ERTPlay1.