Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίποτα δεν τον σταματά!

Τίποτα δεν τον σταματά!
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 23:30

Το πρώτο, από τα τρία βήματα που χρειάζεται, για την κατάκτηση του 33ου πρωταθλήματος της ιστορίας της έκανε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού τη Δευτέρα (20/5). Οι Πειραιώτες νίκησαν 10-9 την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, για τον πρώτο τελικό της Α1, κάνοντας το 1-0 στη σειρά.

Ο Θρύλος πήγε να βγάλει τα… μάτια του μόνος του. Και αυτό, διότι παρότι προηγήθηκε με 3-0, 4-1, 6-2 και 7-3, ισοφαρίστηκε πρώτα σε 7-7 και έπειτα, σε 9-9. Όμως, δεν το… πλήρωσε και με γκολ του Φουντούλη 36 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, διεύρυνε το αήττητο σερί του.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης, λοιπόν, έδειξε για άλλη μία φορά ότι δεν «λυγίζει» με τίποτα! Δεν χάνει στην Ελλάδα. Ακόμα και στην κακή του μέρα, βρίσκει τις λύσεις και καταφέρνει και κερδίζει.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν έχει… αντίπαλο εντός συνόρων. Κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι πανηγύρισε την 163η διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, από τον Μάιο του 2013…

Διαβάστε επίσης

Με το μυαλό στο Ανόβερο

Με το μυαλό στο Ανόβερο

Οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς για το Final-8 και είναι δεδομένο πώς δεν έχουν «φρεσκάδα» αυτές τις ημέρες.