Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια»

«Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια»
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 01:31

Δίκαια ήταν η ισοπαλία της εθνικής μας ομάδας πόλο των Ανδρών κόντρα στο Μαυροβούνιο, σύμφωνα με τον Θοδωρή Βλάχο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αλλά και ομοσπονδιακός τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το πέρας της αναμέτρησης τόνισε ότι είναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

«Ήταν ματς πρεμιέρας, ουσιαστικά -γιατί αυτό με την Κορέα δεν μπορεί να ληφθεί υπόψιν-, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Με δύο πρόσωπα και οι δύο ομάδες.

Στα δυο πρώτα οκτάλεπτα ήταν καλύτεροι από μας, εμείς στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας, βελτιώσαμε τον παραπάνω και την άμυνά μας, πετύχαμε κάποια πιο εύκολα γκολ, προσπαθήσαμε στο τέλος με τα δυο ταιμ άουτ να δημιουργήσουμε μια φάση να κερδίσουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας έδειξε στοιχεία, έδειξε αντίδραση και θεωρώ ότι θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. Από την αρχή ο όμιλος φαινόταν, αν όχι ισορροπημένος, ο πιο δύσκολος και πλέον το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό.

Με τη Σερβία είναι εξίσου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κλείνουμε τα αυτιά μας ότι έχει έρθει με μείον επτά παίκτες, οι δυο είναι τερματοφύλακες, αλλά και οι παίκτες που έχουν έρθει στη θέση τους έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο, να αποδείξουν στο προπονητή τους και σε όσους τους παρακολουθούν ότι είναι καλύτεροι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Άρα πρέπει να το βγάλουμε απο το μυαλό μας να προετοιμαστούμε ότι παίζουμε με τη Σερβία κι ότι παίζουμε για τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Βαθμός «χρυσάφι» για την Εθνική

Βαθμός «χρυσάφι» για την Εθνική

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών ήρθε ισόπαλο 10-10 κόντρα στο Μαυροβούνιο και με τη Σερβία παίζει την πρώτη θέση στον όμιλο.