Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν σταματά να βοηθά! (vid)

Δεν σταματά να βοηθά! (vid)
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 12:33

Μια ακόμα χρονιά που ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει την φιλανθρωπική του δράση, την κοινωνική του προσφορά. Στα πλαίσια του «Μη σταματάς να βοηθάς», που φέτος συμπληρώνει 5 χρόνια. Στήριξη στην κοινωνία και προσφορά σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

Από τις 10:00, στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας (σ.σ.: ως τις 15:00, κάτι που θα γίνει και αύριο, Κυριακή 21/4, 10:00-15:00) συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά, τις ημέρες των εορτών του Πάσχα.

Η διαδικασία συγκομιδής των αγαθών που θα προσφερθούν για να στηριχθούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες πραγματοποιείται επίσης στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Εκεί το ωράριο είναι το Σάββατο (20/4) από τις 15:00 ως τις 20:00 και την Κυριακή (21/4) από τις 13:00 ως τις 18:00.

Ήδη από νωρίς το πρωί του Σαββάτου η συμμετοχή είναι μαζική από τον κόσμο. Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτή την κοινωνική δράση και να προσφέρουν, η λίστα με τα αγαθά περιλαμβάνει: Ζυμαρικά, ρύζι, γάλα εβαπορέ, λάδι, όσπρια, μαρμελάδες, αλεύρι, μπισκότα, φρυγανιές, πασχαλινά τσουρέκια, τσάι, ζάχαρη, μέλι, πελτέ, ντομάτας, δημητριακά.

Διαβάστε επίσης

Στην ελίτ της Ευρώπης!

Στην ελίτ της Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει όχι μόνο να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά να παραμείνει εκεί, σημειώνοντας από το 2012 έως σήμερα τεράστιες επιτυχίες, έχοντας συμμετοχή σε τουλάχιστον έναν ευρωπαϊκό τελικό ανά χρονιά. Και έπεται και ακόμη λαμπρότερη συνέχεια!

Ερασιτέχνης παγκόσμιο φαινόμενο με τη «σφραγίδα» του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ερασιτέχνης παγκόσμιο φαινόμενο με τη «σφραγίδα» του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Με την τεράστια προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη και τη στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ, με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί σε 14 τελικούς Ευρώπης από το 2014 και έπειτα!