Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Πυλαία για το δεύτερο βήμα!

Στην Πυλαία για το δεύτερο βήμα!
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 08:08

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα, Δευτέρα (6/5, live στις 18:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports) στην Θεσσαλονίκη η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, για τον δεύτερο τελικό της Volleyleague.

Με τους Πειραιώτες να στοχεύουν να «καρφώσουν» ξανά τους Θεσσαλονικείς, αυτή τη φορά στην Πυλαία, προκειμένου να κάνουν το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους!

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επαναλάβουν την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή (3/5) κόντρα στους «ασπρόμαυρους» στο κλειστό του Ρέντη και να πανηγυρίσουν, έτσι, το 2-0 στη σειρά των τελικών του θεσμού. Εάν το καταφέρουν αυτό, θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν την Πέμπτη (9/5) στο Ρέντη, με τον κόσμο στο πλευρό τους, το στέμμα του πρωταθλητή.

Και το θετικό είναι, ότι ο Αυτοκράτορας «μάχεται» με τον ΠΑΟΚ σήμερα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και σήμερα…

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 (Τελικό)

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και να κάνει νέο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Live στις 18:00 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.

«Δεν… καταλαβαίνουμε από έδρες!»

«Δεν… καταλαβαίνουμε από έδρες!»

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Ανδρεάδη, το μέταλλο είναι ένα από τα «όπλα» του Ολυμπιακού για να πανηγυρίσει «διπλό» την Δευτέρα (6/5) στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ…