ΑΕΚ: Όλο το βάρος στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων

ΑΕΚ: Όλο το βάρος στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων

ΑΕΚ: Όλο το βάρος στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων

bet365

Στην ΑΕΚ έχουν στραφεί ολοκληρωτικά στις ετοιμασίες του νέου γηπέδου και δουλεύουν πυρετωδώς για την μετακόμιση στα Άνω Λιόσια.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το «σπίτι» της ΑΕΚ ήταν εξαρχής ο Νο1 στόχος που είχε θέσει ο Μάκης Αγγελόπουλος με τον ερχομό του στην «Βασίλισσα», ώστε να υπάρχει μια βάση, πάνω στην οποία θα «χτιστούν» οι επόμενες γενιές.

Το χρονοδιάγραμμα έλεγε αρχικά πως η ΑΕΚ θα μετακόμισε στα Άνω Λιόσια στις αρχές της σεζόν 2019-20 ή έστω στα μέσα αυτής. Τα γραφειοκρατικά θέματα, όμως, αρχικά και η πανδημία του κορονοϊού στη συνέχεια, έβαλαν «φρένο» όχι μόνο στη μετακόμιση, αλλά και στις ετοιμασίες και βελτιώσεις που έπρεπε να γίνουν.

Πλέον, μετά και το τέλος του lockdown και τη σταδιακή άρση των μέτρων στη χώρα, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν και το τελευταίο έγγραφο που περίμεναν και το μόνο που έχει απομείνει είναι οι τελικές υπογραφές, ώστε να περάσει το γήπεδο επίσημα στα «χέρια» τους.

Οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ μετρούν αντίστροφα και στα μέσα Ιουνίου υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί το θέμα. Μάλιστα, πηγαίνουν καθημερινά, μαζί με εμπειρογνώμονες, στο Κλειστό της Πάλης, ώστε να ελέγξουν τους χώρους και να καταγράψουν λεπτομερώς όλα όσα χρειάζονται.

Νέα καθίσματα έχουν μπει ήδη στο γήπεδο, ενώ αναμένεται και το παρκέ, για το οποίο έχει γίνει ειδική παραγγελία από το εξωτερικό, και πολλά άλλα ακόμα.

Ωστόσο, αυτό που έχει στεναχωρήσει και προβληματίσει κάπως τους ανθρώπους της ΚΑΕ είναι πως δεν θα μπορέσουν εξαρχής να δημιουργήσουν το φαντασμαγορικό γήπεδο που είχαν στο μυαλό τους, την στιγμή που χρειάζονταν περίπου δύο εκατομμύρια απλά και μόνο για να πάρει η ομάδα στο γήπεδο. Κι αυτό, διότι η νόσος Covid-19 έφερε κρίση σε αρκετούς τομείς, ειδικά στον οικονομικό.

Δεν είναι μόνο ότι «πάγωσαν» εργασίες και βελτιώσεις, αλλά και το γραφειοκρατικό κομμάτι, που θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα, αλλά και γιατί οι επενδυτές - κάποιοι έκαναν δεύτερες σκέψεις λόγω κρίσης - δεν βρέθηκαν στον βαθμό που περίμεναν οι «κιτρινόμαυροι». Τουλάχιστον, όχι ακόμα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι συχνά απασχολημένος με ραντεβού και μιλάει με αρκετούς από αυτούς, γνωστοποιώντας τους το τι ετοιμάζεται. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πως αν και στην αρχή τα πράγματα δεν μοιάζουν «ιδανικά», οι σκέψεις για τη συνέχεια είναι διαφορετικές, καθώς το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ υπάγεται στο πρότζεκτ «Φυλή 2021», στου οποίου τα πλάνα είναι μια «μικρή πολιτεία» με την «Βασίλισσα» να αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα κομμάτια της.

Η μετακόμιση τώρα σε ένα λειτουργικό γήπεδο σχεδιάζεται σε πιο ήπιο ρυθμό, με την ΑΕΚ να θέλει να μπει στα Άνω Λιόσια, αν όχι τον Σεπτέμβριο, τουλάχιστον σίγουρα μέχρι τα Χριστούγεννα, γιατί κρίνεται ότι αρκετά έχει καθυστερήσει το όλο θέμα. Το Κλειστό θα «χτιστεί» σιγά σιγά και με βάση τις εξελίξεις πάντα, μέχρι να πάρει την τελική μορφή που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας και να δουν το όραμά τους να γίνεται πραγματικότητα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα