Κόμπι Μπράιαντ: Η τελευταία επίσκεψη με τις κόρες του στην Ελλάδα (pics)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Κόμπι Μπράιαντ: Η τελευταία επίσκεψη με τις κόρες του στην Ελλάδα (pics)

bet365

O Κόμπι Μπράιαντ επισκέφθηκε μέσα σε τρία χρόνια (2011 και 2014) δύο φορές την Ελλάδα. Το 2014 παραθέρισε στη χώρα μας απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές πρώτα στη Μύκονο και στη συνέχεια τις Σπέτσες και την Αθήνα.

Build A Bet στο ΠΑΟΚ - Βόλος. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Τον Σεπτέμβριο του 2011 η είδηση της επίσκεψης του Κόμπι Μπράιαντ στην Αθήνα προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού. Ο αδικοχαμένος σούπερ σταρ εγκαινίασε κατάστημα της Nike, εκτέλεσε χρέη προπονητή σε φιλική αναμέτρηση, έδωσε συμβουλές σε νεαρούς παίκτες και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την απλότητα του χαρακτήρα του.

Τρία χρόνια αργότερα, ο Κόμπι επέστρεψε στην Ελλάδα αυτή τη φορά για να περάσει λίγες μέρες διακοπών μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με την σύζυγο του Βανέσα και τις δυο τους κόρες, Ναταλία και Τζιάνα.

Ο Κόμπι επισκέφθηκε την Μύκονο απολαμβάνοντας για τέσσερις μέρες στο «Νησί των Ανέμων» τον ήλιο και την θάλασσα, κάνοντας τζετ σκι, ενώ σταθμός της κρουαζιέρας του ήταν οι Σπέτσες προτού κάνει ένα πέρασμα και από την Αθήνα.

Ο γνωστός παπαράτσι Νίκος Ζώτος μιλώντας στο gazzetta.gr έκανε λόγο για έναν σεμνό άνθρωπο που καθήλωνε τους πάντες με την προσωπικότητα του:

«Θυμάμαι όταν τον φωτογραφίζαμε από απόσταση τον Κόμπι, μου έκανε νεύμα να πλησιάσω. Φοβόμουν πως θα παρεξηγηθεί, αλλά αντιθέτως μας είπε πως μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας και στη συνέχεια να αποχωρήσουμε.

Μάλιστα φωτογραφηθήκαμε όλοι οι φωτορεπόρτερ μαζί του και ήταν ευδιάθετος. Στις τέσσερις μέρες που έμεινε στην Μύκονο είδα έναν χαμογελαστό άνθρωπο, ο οποίος δεν αρνήθηκε να ποζάρει σε όποιον του το ζητούσε. Ήταν πολύ προσιτός και χαλαρός και έδειχνε να απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο με την οικογένεια του».

Η οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο ενώ λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής φρόντισε να επισκεφθεί ιστορικά μνημεία της Αθήνας, όπως είναι η Ακρόπολη και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο θρύλος του ΝΒΑ μάλιστα φρόντισε να αναρτήσει φωτογραφίες στο instagram, όπου όπως μπορείτε να διαπιστώσετε έλαμπε από χαρά!

 

NBA Τελευταία Νέα