ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Η πορεία τους προς τον τελικό του Σούπερ Καπ! (vids)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Η πορεία τους προς τον τελικό του Σούπερ Καπ! (vids)

bet365

Μια μεγάλη βραδιά ψηφιακού ποδοσφαίρου έρχεται στο gazzetta απόψε στις 20.00: Ο τελικός ανάμεσα στον Πρωταθλητή της Hellenic Federation of PES ΠΑΟΚ και τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό αναμένεται να καθηλώσει και σας παρουσιάζουμε την πορεία των δύο αντιπάλων μέχρι τον τελικό του Σούπερ Καπ1
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Απόψε στις 20.00, έχει ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο την κατάκτηση του Σούπερ Καπ!

Οι καλύτεροι gamers έχουν... ραντεβού με ένα ακόμη τρόπαιο που κανείς δεν θέλει να χάσει.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής με 26 βαθμούς, αφήνοντας τον Ολυμπιακό πίσω του για μόλις έναν (25).

Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης έστειλε μήνυμα στον αντίπαλο, μέσω του gazzetta, όπου δηλώνει έτοιμος για ακόμα ένα τρόπαιο.

«Το πρωτάθλημα ήταν μόνο η αρχή, το Super Cup θα είναι μια επόμενη γεύση για το τι πάει να πει ήττα. Αυτό που θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ένα, το ΚΥΠΕΛΛΟ. Και εμείς θα το φέρουμε κοντά στον κόσμο μας».

Από την άλλη, η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το Κύπελλο και πλέον στο αποψινό ντέρμπι θα ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο καλύτερος.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών «gavros1991» μίλησε στο gazzetta.gr στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:

Στους αντιπάλους μας έχω να πω ότι παρόλο που με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε και έχουμε άψογες σχέσεις, δεν θα δείξουμε έλεος (σ.σ. γέλια). Ο κόσμος του Ολυμπιακού γνωρίζει ότι ακόμα και σε ένα παιχνίδι Pro evolution όταν εκπροσωπείς αυτή την ομάδα είσαι καταδικασμένος να πετύχεις. Οτιδήποτε λιγότερο από πρωτιά και κατακτήσεις τίτλων είναι αποτυχία. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό για το οποίο είναι γεννημένος να κάνει ένας Ολυμπιακός, να φέρνει νίκες και τίτλους στο Λιμάνι.

Θα πρέπει να τονιστεί φυσικά ότι ο αγώνας είναι μεταξύ φίλων και δεν έχει καμία σχέση με τις επίσημες ομάδες, όπως επίσης δεν έχουν κανένα όφελος οι συμμετέχοντες και οι διοργανωτές. Σε εποχές καραντίνας και μαυρίλας απλά είναι μια καλή ευκαιρία να... ξεφύγει λίγο το μυαλό και η διάθεση από τα ίδια και τα ίδια.

 

Τελευταία Νέα