Ολυμπιακός - Λαμία: Η σκέψη του Μαρτίνς για την 11άδα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Λαμία: Η σκέψη του Μαρτίνς για την 11άδα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να κατεβάσει σχήμα με αρκετούς βασικούς στη ρεβάνς της Τετάρτης με την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.

Νότιγχαμ Φόρεστ - Τσάρλτον με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να διαχειριστεί ξανά και προβλήματα τραυματισμών. Ο Αλέν θα είναι ο βασικός κίπερ και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας. Εάν προλάβει να είναι ΟΚ ο Γκασπάρ τότε εκείνος θα έχει τον πρώτο λόγο για βασικός δεξιός μπακ.
Επιπροσθέτως ο Σισέ διεκδικεί την θέση του Μπα. Να θυμίσουμε πάντως πως οι Τοροσίδης και Τσιμίκας είχαν χτυπήματα και προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες ενώ ήρθε να προστεθεί και το πρόβλημα του Γκασπάρ. Να τονιστεί ξανά ότι υπάρχει και η τιμωρία του Ομάρ σε Κύπελλο και Λίγκα καθώς είδε κόκκινη με Ατρόμητο και είχε δηλωθεί να λείψει με Πανιώνιο λόγω καρτών. Κέντρο με Γκιγιέρμε - Καμαρά, άκρα με Λοβέρα ή Μορ και στην άλλη πλευρά με Βαλμπουενά ή άλλη επιλογή (όπως του Μασούρα) και πίσω από τον Χασάν τον Φορτούνη. Ο Μαρτίνς θα επιδιώξει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους από τους λεγόμενους βασικούς του στο Ολυμπιακός - Λαμία, καθώς είναι η ρεβάνς του 0-0 και θέλει την πρόκριση των Πειραιωτών στην συνέχεια του Κυπέλλου από το ματς του Καραϊσκάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα