Κορονοϊός – Πικέ: «Βεβιασμένη η επιστροφή της La Liga στις 12 Ιουνίου»

Κορονοϊός – Πικέ: «Βεβιασμένη η επιστροφή της La Liga στις 12 Ιουνίου»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Πικέ: «Βεβιασμένη η επιστροφή της La Liga στις 12 Ιουνίου»

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, θεωρεί βεβιασμένη την επιστροφή της La Liga στην δράση για τις 12 Ιουνίου.

Η ισπανική LaLiga δουλεύει ώστε η επιστροφή στην δράση να λάβει χώρα στις 12 Ιουνίου, ημερομηνία που θεωρεί βεβιασμένη ο Ζεράρ Πικέ, όπως εξήγησε ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Άκουσα τον Χαβιέρ (σ.σ. Τέμπας, πρόεδρος της LaLiga) να μιλάει για επιστροφή στις 12 Ιουνίου, είναι μόνο ένας μήνας, χωρίς φιλικά... Ας το σκεφτούν για το καλό του θεάματος και για να μην υπάρχουν τραυματισμοί» υποστήριξε ο Πικέ.

«Κάθε προληπτικό μέτρο είναι καλό. Υπάρχει πολύς κόσμος που φοβάται ή σέβεται τον κορονοϊό, πρέπει να γνωρίζεις και να εφαρμόζεις το πρωτόκολλο υγείας και, αν το κάνουμε όλοι, πρέπει να πάει καλά, πρέπει να προσrατεύσουμε την υγεία μας» πρόσθεσε.

Ο Πικέ παραδέχθηκε ότι «υπάρχουν πολλά συμφέροντα, εγώ κατανοώ αυτό της Λίγκας να τελειώσει το πρωτάθλημα, γιατί παίζονται πολλά. Το να παίζουμε χωρίς κόσμο είναι άσχημο, δεν μας αρέσει, αλλά να τελειώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να παίξουμε, ακόμα και αν είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία, θα ήταν επίσης άσχημο».

Ερωτηθείς, τέλος, για το αν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θα μπορέσουν να αγκαλιαστούν, εφόσον κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ο Πικέ απάντησε πως «αν συμβεί τον Ιούλιο, μακάρι να μπορέσουμε να το πανηγυρίσουμε όπως αξίζει, γιατί τα πανηγύρια για έναν τίτλο χωρίς αγκαλιές θα ήταν πολύ περίεργη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα