Σλοτ: «Είμαι σίγουρος πως τη νέα σεζόν θα είμαι στη Λίβερπουλ»

arne_slot

bet365

Βέβαιος πως οι διαπραγματεύσεις του με τη Λίβερπουλ θα ολοκληρωθούν με επιτυχία εμφανίστηκε ο Άρνε Σλοτ προκειμένου να αναλάβει τα ηνία από την επόμενη σεζόν.

Ο Άρνε Σλοτ αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία στη Λίβερπουλ στη μετά-Κλοπ εποχή, όμως το παρόν τίποτα δεν είναι επίσημο. Στις τελευταίες του δηλώσεις πάντως ο Ολλανδός τεχνικός της Φέγενορντ εμφανίστηκε βέβαιος πως οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν με επιτυχία, αν και ξεκαθάρισε πως δεν θα παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Για 25η φορά, πραγματικά δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα και κάθομαι εδώ με το έμβλημα της Φέγενορντ στο στήθος μου, οπότε η πρόθεση είναι αυτή η συνέντευξη Τύπου να αφορά τη Φέγενορντ, αλλά νομίζω ότι θα προσπαθήσετε και θα ρωτήσετε για τη Λίβερπουλ ούτως ή άλλως

Εξακολουθώ να έχω τη σιγουριά ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να δώσω άλλες απαντήσεις. Αν συνεχιστεί αυτό, θα είναι μια δυσάρεστη συνέντευξη Τύπου.

Απλώς πιστεύω ότι είναι σκόπιμο να δώσω όλες τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις στο τέλος της σεζόν, επειδή είμαι ακόμα στη Φέγενορντ εδώ και η Λίβερπουλ είναι επίσης απασχολημένη με τη σεζόν της» τόνισε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για την πρόταση της Λίβερπουλ πρόσθεσε:

«Μπορείτε πάντα να με συγχαρείτε, αλλά είναι πιο σωστό να το κάνετε στο τέλος της σεζόν όταν είναι πραγματικά επίσημο».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα