Οργισμένος ο Καρυπίδης προς τους παίκτες... «θα πρέπει να ντρέπεστε»

Οργισμένος ο Καρυπίδης προς τους παίκτες... «θα πρέπει να ντρέπεστε»

Gazzetta team
Οργισμένος ο Καρυπίδης προς τους παίκτες... «θα πρέπει να ντρέπεστε»

bet365

Οργισμένος ήταν ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά την ισοπαλία στο Νέα Σμύρνη καθώς πήγε στα αποδυτήρια του Άρη κι έφερε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ντρέπονται για την εμφάνισή τους.
Έντονα δυσαρεστημένος από την αποψινή εικόνα των παικτών του Αρη στη Νέα Σμύρνη ήταν ο Θοδωρής Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας πήγε στα αποδυτήρια μετά το ματς και μετέφερε σε όλους πως δεν επιτρέπεται οι «κίτρινοι» να χάνουν βαθμούς σε τέτοια ματς. «Πρέπει να ντρέπεστε για το αποτέλεσμα αυτό. Είναι ντροπή να μην μπορείτε να κερδίσετε αυτόν τον Πανιώνιο με δέκα παίκτες. Είναι η τελευταία φορά που δέχομαι αυτήν την κατάσταση… Κοιτάξτε να συνέλθετε, αλλιώς θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Σοβαρευτείτε γιατί η υπομονή μου τελείωσε», είπε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα