Μαρούπα:«Ο Σαββίδης αγόρασε την Ξάνθη για να την σώσει από τους Τούρκους» (aud)

Gazzetta team
Μαρούπα:«Ο Σαββίδης αγόρασε την Ξάνθη για να την σώσει από τους Τούρκους» (aud)

bet365

Η Ειρήνη Μαρούπα απάντησε στον Ηλία Αρκούδη τονίζοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά πως την πήρε με σκοπό να την σώσει από τους Τούρκους! Παράλληλα παραδέχτηκε ότι βρέθηκε στην πόλη κι έβγαλε φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο.

Ολυμπιακός - Μπασκόνια με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα μέλη της ΕΕΑ έχουν αρχίσει το αλληλοφάγωμα για την εισήγηση που υποβίβαζε τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη και μετά τον Ηλία Αρκούδη ο οποίος ανέφερε πως η συνάδελφος του, Ειρήνη Μαρούπα, αποκάλυψε πως η Ξάνθη ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, ήρθε η σειρά της κ. Μαρούπα η οποία τόνισε πως πράγματι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει στην κατοχή του την ακριτική ομάδα γιατί διαφορετικά θα βρισκόταν στα χέρια των Τούρκων, ενώ πρόσθεσε πως βρέθηκε στην πόλη της Ξάνθης όπου και φωτογράφησε το ξενοδοχείο και το γήπεδο.
Μεταξύ άλλων είπε στο Metropolis FM:
«Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη.
Πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Και οι φίλαθλοι και οι φίλοι του ΠΑΟΚ και οι φίλοι της Ξάνθης και οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης και αυτοί της Θράκης και οι Μακεδόνες.
Πράγματι ο κύριος Σαββίδης πήρε την Ξάνθη! Προκύπτει από όλα τα στοιχεία του φακέλου κι έτσι αποφάσισα κι εγώ! Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να την σώσει από Τούρκους. Την διεκδικούσε να την αγοράσει ο αρχηγός της Φενέρμπαχτσε από το 2015 και το ομολόγησε ο κύριος Στράτος όταν και είχε χάσει την χορηγία της Skoda ο κύριος Πανόπουλος ο οποίος έψαχνε να ξεφορτωθεί την Ξάνθη. Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο.
Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα.
Αυτό που τους τόνισα είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας».

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα