Ξάνθη: Στην τελική ευθεία για Λαμία με το βάρος στην τακτική

Gazzetta team
Ξάνθη: Στην τελική ευθεία για Λαμία με το βάρος στην τακτική

bet365

Η Ξάνθη συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ματς με τη Λαμία, με τον Γιώργο Παράσχο να δουλεύει πράγματα στο τακτικό κομμάτι.

Η Ξάνθη συνέχισε με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία την Κυριακή, με τον Γιώργο Παράσχο να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών πέρα από αυτό του Ντίρεσταμ, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος έπειτα από τη μακροχρόνια απουσία του.

Ο Παράσχος στην προπόνηση της Παρασκευής έριξε το βάρος στο τακτικό κομμάτι με ασκήσεις και παιχνίδια τακτικής των υποομάδων σε μικρούς χώρους. Οι Ακρίτες θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για το κυριακάτικο ματς με τη Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα