Λαμία: Ενοχλήσεις ο Μπεχαράνο

Gazzetta team
Λαμία: Ενοχλήσεις ο Μπεχαράνο

bet365

Ο Ντάνι Μπεχαράνο αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις, αλλά στη Λαμία είναι αισιόδοξοι ότι ο 26χρονος μέσος θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Άρη.

Η Λαμία τις τελευταίες δύο αγωνιστικές απέναντι σε Άρη (εντός) και ΟΦΗ (εκτός) θα δώσει τα πάντα για να πάρει δύο νίκες και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της έχουν απομείνει για την εξάδα και τα πλέι οφ.

Ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Άρη, ο Μπεχαράνο νιώθει κάποιες ενοχλήσεις και η συμμετοχή του δεν είναι απόλυτα σίγουρη τη δεδομένη στιγμή. Πάντως στο στρατόπεδο της ομάδας της Φθιώτιδας υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να δώσει το «παρών» και στην προπόνηση της Παρασκευής θα κριθεί το αν θα είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τον Άρη.

Δεδομένα εκτός για τον Άκη Μάντζιο είναι ο τραυματίας Πλιάτσικας και ο Ασίγκμπα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και εκτίει στο ματς με τους «κίτρινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα