ΣΦ ΠΑΟΚ Καβάλας: Μάσκες και γυαλιά στο γενικό νοσοκομείο (pic)

ΣΦ ΠΑΟΚ Καβάλας: Μάσκες και γυαλιά στο γενικό νοσοκομείο (pic)

Gazzetta team
ΣΦ ΠΑΟΚ Καβάλας: Μάσκες και γυαλιά στο γενικό νοσοκομείο (pic)

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου» δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπό τους. Συγκεκριμένα ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Καβάλας προσέφεραν μάσκες και προστατευτικά γυαλιά στο νοσοκομείο της πόλης τους.

Η πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία ζούμε, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού έχει ευαισθητοποιήσει αρκετό κόσμο, ανάμεσα τους και ένα κομμάτι των οργανωμένων οπαδών.

Συγκεκριμένα οι φίλοι του ΠΑΟΚ από την Καβάλα προχώρησαν στην αγορά και διάθεση προς το γενικό νοσοκομείο της πόλης μασκών και προστατευτικών γυαλιών.

Πιο αναλυτικά:

«Με γρήγορες και συντονισμένες ενέργειες ανταποκριθήκαμε άμεσα, κάνοντας και εμείς από την πλευρά μας μια μικρή προσπάθεια στις δύσκολες αλλά και περίεργες καταστάσεις που περνάμε όλοι μας. Μάσκες και γυαλιά στο γενικό νοσοκομείο Καβάλας από τον σύνδεσμο με την ευχή γρήγορα να περάσει όλο αυτό όσο πιο ανώδυνα γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα