Εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού ο Σαρλ Λεκλέρ

Εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού ο Σαρλ Λεκλέρ
Ο οδηγός της Ferrari στη Formula 1, Σαρλ Λεκλέρ, έβαλε μάσκα και μπήκε στο τιμόνι ενός Fiat Doblo βοηθώντας τις ενέργειες του Ερυθρού Σταυρού στην πατρίδα του, το Μονακό.

Ο Σαρλ Λεκλέρ δεν έχει υποχρεώσεις στη Formula 1 αυτή την περίοδο αφού το πρωτάθλημα έχει «παγώσει», για αυτό και προσπαθεί να βοηθά όσο μπορεί! Πλέον είναι και εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού στο Μονακό. Έβαλε μάσκα, κάθισε πίσω από το τιμόνι ενός Fiat Doblo και μετέφερε φαγητό σε ηλικιωμένα άτομα που το είχαν ανάγκη, μη μπορώντας να φύγουν από το σπίτι τους.

Επίσης, βοήθησε στη μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού σε ένα νοσοκομείο και μοίρασε γεύματα στους υπόλοιπους εθελοντές. Ο Λεκλέρ βοήθησε και την Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό στον αγώνα που έκανε υπέρ της ενίσχυσης του Παγκοσμιου Οργανισμού Υγείας, προωθώντας την προσπάθειά της.

Έτσι κι αλλιώς, θα περάσουν αρκετοί μήνες ακόμη, μέχρι να επιστρέψει στις πίστες της Formula 1. Μερικές ημέρες πριν, το «αφεντικό» της Formula 1, Τσέις Κάρεϊ, είπε ότι έχουν ως στόχο τους να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα από την Αυστρία, στις 3 με 5 Ιουλίου και να προσπαθήσουν μετά να κάνουν όσους περισσότερους αγώνες μπορέσουν, μέχρι και τον Δεκέμβρη.

Για την ώρα οι περισσότεροι πιλότοι απασχολούν το χρόνο τους περνώντας χρόνο στο σπίτι τους, με τις οικογένειές τους, χωρίς να χάνουν την καθημερινή τους γυμναστική και περιμένοντας να γυρίσουν στα μονοθέσιά τους. Η «παρηγοριά» στις μέρες του εγκλεισμού ήταν οι νέοι virtual αγώνες που έγιναν ηλεκτρονικά και έλαβαν μέρος πολλά ονόματα, όπως για παράδειγμα ήταν και ο Σαρλ Λεκλέρ, που μάλιστα κατάφερε και να κερδίσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!