Χίος - Ολυμπιακός 2-19: Πέρασμα... εξπρές από το "νησί της μαστίχας"

Gazzetta team
Χίος - Ολυμπιακός 2-19: Πέρασμα... εξπρές από το "νησί της μαστίχας"

bet365

Την 12η νίκη του στην Α1 πέτυχε το απόγευμα της Παρασκευής στη Χίο ο Ολυμπιακός.

Σ' αγώνα της 13ης ημέρας της Α1 ανδρών που διεξήχθη την Παρασκευή στο Ιωνικό κολυμβητήριο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 19-2 του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου έφτασε στις 12 νίκες σε 13 αγώνες (έχει και μια ισοπαλία) και συνεχίζει αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τους Μίτροβιτς, Γιόκοβιτς που δεν επέστρεψαν από την Κροατία για να ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες τους αλλά και χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Μουρίκη.

Ο διεθνής φουνταριστός δέχτηκε σκληρό χτύπημα κάτω απο το μάτι από τον Φάτοβιτς στον αγώνα με τη Γιουγκ και περνάει απο εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε αυθημερόν στη Χίο μια ημέρα μετά από την επιστροφή του από το Ντουμπρόβνικ. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε στους 37β (1η θέση) και η Χίος που είναι στην 11η έμεινε στους 6β.

Τα οχτάλεπτα: 0-6, 1-4, 0-4, 1-5

ΝΟ Χίου (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Σ., Μιμίδης Μ., Μπερτόλης Π., Παππάς, Κουλιεράκης 1, Μόκκας, Κανδιόγλου, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης, Καλαργυρός, Φραγκιαδούλης, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Γκίλλας 1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης 2, Γούνας 4, Αργυρόπουλος 3, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Αρ.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα