ΠΑΟΚ - Χίος 11-9: Επέστρεψε στις νίκες με "Τεό" στον πάγκο! (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Χίος 11-9: Επέστρεψε στις νίκες με "Τεό" στον πάγκο! (pics)

bet365

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Χίο στην πρεμιέρα του Θόδωρου Χατζηθεοδώρου στον πάγκο του.

Μετά από 3 ήττες (2 πρωτάθλημα) ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στην Α1 ανδρών της υδατοσφαίρισης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ντεμπούτο του Θόδωρου Χατζηθεοδώρου στον πάγκο της επικράτησε για την 14η ημέρα με 11-9 της Χίου στο "Ποσειδώνιο" και πήρε βαθμολογική ανάσα (12β).

Αξίζει να αναφέρουμε και την σπουδαία κίνηση φίλου του ΠΑΟΚ ο οποίος πριν από τον αγώνα πλησίασε τον προπονητή της Χίου Γιώργο Ντόσκα προκειμένου να του δώσει ένα τριαντάφυλλο και ένα σημείωμα για Αδαμάντιο Μαντή που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Τα οχτάλεπτα: 4-2, 0-1, 3-3, 4-3

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 1, Κολμπένοφ, Προσινικλής Ν. 1, Νικολαΐδης, Κεχαλάρης 3, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης, Παπάκος 1, Προσινικλής Π. 1, Ράντονιτς 3, Μουρατίδης, Σαλαμάνης, Βοζίκης, Παπαδόπουλος

Χίος (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Σ., Μπερτόλης Π., Παππάς 1, Κουλιεράκης 1, Κανδιόγλου, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης 2, Καλαργυρός 1, Ντούλος 1, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ. 1, Γκίλλας 1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα