Το εμπόριο ναρκωτικών πίσω από την μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η ενέδρα θανάτου

Newsroom
Το εμπόριο ναρκωτικών πίσω από την μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η ενέδρα θανάτου
Η διακίνηση ναρκωτικών φαίνεται πως ήταν η αιτία της άγριας δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την μαφιόζικου τύπου εκτέλεση που σημειώθηκε το μεσημέρι επί της οδού Λαγκαδά, στη Σταυρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, ο νεκρός ήταν 41 ετών, ο δράστης είναι αλλοδαπός και το φονικό έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορά παράνομες πράξεις με επίκεντρο τα ναρκωτικά.

Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί «ανθρωποκυνηγητό» για να εντοπίσει τον δράστη και τους συνεργούς του. Ήδη αστυνομικοί έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το περιστατικό από αυτόπτες μάρτυρες και εργαζόμενους καταστημάτων που λειτουργούν στην περιοχή.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει ”χτένισμα” για να βρεθούν τυχόν κάμερες ασφαλείας, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν βιντεοσκοπήσει χρήσιμο υλικό για την υπόθεση.

Ο δράστης του φονικού επέβαινε σε ένα μηχανάκι όταν πυροβόλησε τον άνδρα, ηλικίας 41 ετών, δίπλα σε παιδική χαρά.

Ειδικότερα, ένας άνδρας που επέβαινε σε μια μηχανή εξαπέλυσε πυρά κατά ενός άλλου άνδρα στη μέση του δρόμου, στην οδό Τσιτσάνη, έξω από μεγάλο κατάστημα στη Σταυρούπολη. Τη μηχανή ακολουθούσε ως συνοδεία ένα αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες στα μπροστινά καθίσματα και μια γυναίκα στα πίσω.