Σκηνοθέτης βρήκε τραγικό θάνατο από χτύπημα καμηλοπάρδαλης (pic)

Gazzetta team
Σκηνοθέτης βρήκε τραγικό θάνατο από χτύπημα καμηλοπάρδαλης (pic)
Το περιστατικό σόκαρα όπως ήταν αναμενόμενο τους συναδέλφους και τους φίλους του άτυχου άντρα, ενώ οι υπεύθυνοι του πάρκου άγριας ζωής θεωρούν πως δεν πρέπει να «τιμωρήσουν» το ζώο.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον διεθνούς φήμης σκηνοθέτη και παραγωγό Κάρλος Καρβάλιο, ο οποίος χτυπήθηκε θανάσιμα από καμηλοπάρδαλη σε πάρκο προστασίας της άγριας ζωής στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής.

Ο 47χρονος σκηνοθέτης είχε επισκεφθεί το πάρκο Glen Africa Country Lodge, που ανήκει σε οικογένεια Βρετανών, ώστε να «καλύψει» την ιστορία του ιδιοκτήτη του για λογαριασμό της σειράς ντοκιμαντέρ "Wild at Heart" του τηλεοπτικού δικτύου ITV.

Ο Καρβάλιο, φέρεται να αγνόησε τις οδηγίες του ιδιοκτήτη ώστε να αποφύγει την πολύ κοντινή επαφή με την καμηλοπάρδαλη, με αποτέλεσμα ένα τίναγμα του κεφαλιού του πανύψηλου ζώου να τον ρίξει αναίσθητο στο έδαφος.

Αμέσως, οι συνεργάτες του τον μετέφεραν σε κοντινό νοσοκομείο,βόμως οι προσπάθειες τον γιατρών απέβησαν άκαρπες, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Σύμφωνα, με τον ιδιοκτήτη του πάρκου, Ρίτσαρντ Μπρούκερ, ο άτυχος σκηνοθέτης είχε πλησιάσει πολύ κοντά την καμηλοπάρδαλη με το όνομα Τζέραρντ, με αποτέλεσμα το άγριο ζώο να φοβηθεί και να τινάξει το κεφάλι του προς το μέρος του Καρβάλιο.

Πάντως, οι ιδιοκτήτες του πάρκου δεν φαίνονται διατεθειμένοι να θανατώσουν το ζώο, θεωρώντας πως δεν οφείλεται σε εκείνο ο θάνατος του Καρβάλιο, αλλά στην αγνόηση των οδηγιών και των μέτρων ασφαλείας από τον σκηνοθέτη.