Ερωτήματα για «περίεργη» ένοπλη ληστεία σε μονοκατοικία στη Βουλιαγμένη

Gazzetta team
Ερωτήματα για «περίεργη» ένοπλη ληστεία σε μονοκατοικία στη Βουλιαγμένη
Μία «περίεργη» καταγγελία για ένοπλη ληστεία σε μονοκατοικία στην περιοχή της Βουλιαγμένης εξετάζουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ν/Α Αττικής.

Πρόκειται για περιστατικό που γεννά πολλά ερωτήματα, με κυριότερο το γιατί η καταγγελία έγινε πολλές ώρες μετά τη διάρρηξη και τη ληστεία.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην ΕΛ.ΑΣ. η ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, τα ξημερώματα της Παρασκευής βρίσκονταν στο σπίτι μαζί με τον γιο της. Ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά τους δύο κουκουλοφόροι που τους ακινητοποιούν με την απειλή όπλου και τους αναγκάζουν να αποκαλύψουν πού είναι κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Τα αρπάζουν -σύμφωνα πάντα με όσα υποστήριξε η γυναίκα- και στη συνέχεια εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση. Όπως είπε, οι κουκουλοφόροι ληστές μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο.

Στους αστυνομικούς προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι η καταγγελία δεν έγινε αμέσως μετά το περιστατικό, αλλά αρκετές ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να ληφθεί νέος γύρος καταθέσεων για την ένοπλη ληστεία.

Πηγή: reader.gr