Ομοφοβικός σκαρφαλώνει τοιχία για να μην ανέβει από σκάλα στα χρώματα της σημαίας των ΛΟΑΤΚΙ (vid)

Gazzetta team
Ομοφοβικός σκαρφαλώνει τοιχία για να μην ανέβει από σκάλα στα χρώματα της σημαίας των ΛΟΑΤΚΙ (vid)
Γλέντι δίχως τέλος για τον τύπο, που επέλεξε να μην ανέβει από σκάλα με τα χρώματα της σημαίας των ΛΟΑΤΚΙ, αλλά από τοιχία, φοβούμενος, προφανώς, μη γίνει ομοφυλόφιλος.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο δύσκολη είναι η ζωή για έναν ομοφοβικό;

Πόσο εξαντλητικό είναι να σκέφτεσαι και να ζεις έτσι;

Δεν έχετε παρά να δείτε αυτόν τον τύπο στην Αμερική και θα καταλάβετε τι περνούν αυτοί οι άνθρωποι.

Ο εν λόγω άνδρας, λοιπόν, έχει δύο επιλογές: Είτε να ανέβει από την ειδική σκάλα, στα χρώματα της σημαίας των ΛΟΑΤΚΙ, είτε να πηδήξει τα ψηλά τοιχία, που βρίσκονται δίπλα σε αυτήν. Και επιλέγει τα ψηλά τοιχία, γιατί δεν καταδέχεται να πατήσει στο «ουράνιο τόξο», όπου τα σκαλιά γράφουν, μεταξύ άλλων, «σεβασμός» και «αποδοχή». Φοβάται, προφανώς, ότι μπορεί, με το που πατήσει το πόδι του, να... μετατραπεί σε ομοφυλόφιλο.

Κάθε τοιχίο είναι και μια νέα δοκιμασία, ένας πραγματικός αγώνας, που τελειώνει όταν ο τύπος πηδάει και ένα κάγκελο, για να συνεχίσει τον δρόμο του. Και θα το ξαναπούμε, έναν δρόμο δύσκολο, δύσβατο.

Το βίντεο, όπως καταλαβαίνετε, έχει προκαλέσει χαμό στο Twitter, με χιλιάδες retweets και likes.

Μία οργάνωση στην Ουάσινγκτον, μάλιστα, για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, πόσταρε το βίντεο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι ομοφοβικοί είναι απλά ηλίθιοι. Περπάτα στα σκαλιά με το χρώμα του ουράνιου τόξου, αδερφέ».

Ένας άλλος έγραψε: «Δείχνει πόση ενέργεια μπορεί να σπαταλήσει κάποιος όταν μισεί μια ομάδα ανθρώπων που δεν του έχει κάνει απολύτως τίποτα».

Και ένας άλλος: «Τρομερή μεταφορά για το πώς κάνουν αυτοί οι άνθρωποι τη ζωή τους δυσκολότερη σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς γύρω τους».