MasterChef: «Είχαμε ξεχάσει να σε ρωτήσουμε», ο Κουτσόπουλος «δίκασε» τον Βαρθαλίτη (vid)

Gazzetta team
MasterChef: «Είχαμε ξεχάσει να σε ρωτήσουμε», ο Κουτσόπουλος «δίκασε» τον Βαρθαλίτη (vid)
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε κάποιες... αντιρρήσεις για την κάρτα ασυλίας του MasterChef, όμως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του απάντησε με χιούμορ.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (4/5) του MasterChef ξεκίνησε με mystery box και στη συνέχεια θα ακολουθούσε το τεστ δημιουργικότητας.

Ωστόσο τους παίκτες τους περίμενε μια έκπληξη: η κάρτα ασυλίας.

«Είμαστε 11, πράγμα που σημαίνει ότι η κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης εξέφρασε την αντίθεση του σε αυτό λέγοντας: «Δεν τελειώνει αυτό το αστείο» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον ρωτάει «τι έπαθες Βαρθαλίτη, δεν θες;».

Ο παίκτης απάντησε «Δεν θέλω. Είπαμε στην πρώτη φάση, η κάρτα ασυλίας για τους ευάλωτους, από εδώ και πέρα ο καθένας παίζει για τον εαυτό του. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία, το “ευάλωτους” σε εισαγωγικά», είπε ο αρχικά στους κριτές.

Τότε ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής του απάντησε με χιούμορ «Εν τω μεταξύ είχαμε φάει το κεφάλι μας τι είχαμε ξεχάσει. Είχαμε ξεχάσει να σε ρωτήσουμε. Σόρυ»

«Είναι ένα καινούριο στοιχείο που μπήκε φέτος στο MasterChef, δεν έχει να κάνει με ευάλωτους», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ακούω κάρτα, βγάζω νύχια, λέω την άποψή μου, τα ακούω και από τους τρεις κριτές, κλείνω το στοματάκι μου, προσπαθώ να το καταλάβω γιατί ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να το ανεχτώ, να το υποστώ και να προσπαθήσω να την κερδίσω», τόνισε στην κάμερα ο Σταύρος Βαρθαλίτης.