Νέα μεγαλύτερα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα Βριλήσσια και στην Αγία Παρασκευή (pics)

Gazzetta team
Νέα μεγαλύτερα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα Βριλήσσια και στην Αγία Παρασκευή (pics)
Στα δύο ανανεωμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Οι εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας τρέχουν με τρελούς ρυθμούς. Σχεδόν κάθε μέρα προκύπτει μια νέα ανακάλυψη, μια νέα ιδέα που φέρνει πάνω κάτω τα τεχνολογικά δεδομένα όπως τα γνωρίζαμε μέχρι εχθές. Τις τεχνολογικές αυτές εξελίξεις, αλλά και τις τάσεις της αγοράς παρακολουθούν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ τα οποία συνεχώς εξελίσσονται.

Όπως η τεχνολογία αλλάζει, έτσι αλλάζουν και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα νέα μεγαλύτερα καταστήματα σε Βριλήσσια και Αγία Παρασκευή, τα οποία άνοιξαν πρόσφατα τις πόρτες τους βάζοντας τους καταναλωτές στην «καρδιά της τεχνολογίας».

Σε ένα καλαίσθητο, σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, που δίνει έμφαση στην ψηφιακή εμπειρία του πελάτη, με πιστοποιημένο service point αλλά και με Business Solutions area για τους επαγγελματίες, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα Βριλήσσια και στην Αγ. Παρασκευή - με εμβαδόν 180τ.μ.- καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες επικοινωνίας.

Τα καταστήματα επισκέπτεται καθημερινά για τις αγορές του σε προιόντα τεχνολογίας πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και γνωστοί ηθοποιοί και παρουσιαστές. Οι καταναλωτές μπορούν να δοκιμάσουν live Smartphones, Tablets, Smart Gadgets, νέους τίτλους gaming, τηλεοράσεις, αξεσουάρ κ.ά.

Και επειδή ακόμα έχει εκπτώσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε και εσείς τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να επιλέξετε το gadget που σας ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, ή να το κάνετε δώρο σε έναν φίλο σας.