Το βόλεϊ ανθίζει στη Νίκαια

Gazzetta team
Το βόλεϊ ανθίζει στη Νίκαια

bet365

Το βάρος στα νέα παιδιά και την ανάπτυξη του βόλεϊ στη Νίκαια ρίχνουν στην Ακαδημία Star Volley Academy η οποία ανακοίνωσε την συνεργασία με τον ΓΑΣ Ιάσωνας Νίκαιας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διοίκηση της Ακαδημίας Star Volley Academy συνεχίζει να υποστηρίζει και να επενδύει στην ανάπτυξη του volley της Νίκαιας.

Ολοκληρώθηκαν οι διερευνητικές συζητήσεις με εκπροσώπους του τμήματος volley του αθλητικού σωματείου ΓΑΣ Ιάσωνας Νίκαιας κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε κοινή αντίληψη, κατανόηση, θέληση για συμπόρευση και δέσμευση για την ανάδειξη του volley της Νίκαιας σε ένα μεγάλο πυλώνα ανάπτυξης και προόδου του αθλήματος.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να αποδεχθούμε και να συμμετέχουμε σε αυτό το κάλεσμα με την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με το τμήμα volley του αθλητικού σωματείου η οποία τίθεται άμεσα σε ισχύ μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου και την ψήφιση της πρότασης στρατηγικής συνεργασίας και του αντίστοιχου Μνημονίου Συνεργασίας που κατατέθηκε στη διαδικασία ψηφοφορίας.

Στον πρώτο χρόνο της συνεργασίας θα συντελεστεί η αναγκαία μεταβατική περίοδος ενσωμάτωσης στις διαδικασίες και το μοντέλο διοίκησης της Ακαδημίας Star Volley Academy.

Τα οφέλη από τη συνεργασία αυτή είναι πολλά και συμπληρωματικά του ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού που υλοποιούμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα στην περιοχή της Νίκαιας. Από τη μια ενσωματώνουμε ένα κοινό πλαίσιο λειτουργίας, διαδικασιών και παροχών για όλες τις αθλήτριες volley της Νίκαιας και τις οικογένειές τους ενώ από την άλλη υποστηρίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τους στρατηγικούς στόχους που έχουμε θέσει για ΟΛΑ τα τμήματα volley ΟΛΩΝ των αθλητικών συλλόγων της Νίκαιας τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν στοχευμένα στον υψηλότερο δυνατόν βαθμό και επίπεδο
α) στις Εθνικές κατηγορίες,
β) σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των Ενώσεων και φυσικά,
γ) στις Ακαδημίες volley όπου παράγεται το βασικό αναπτυξιακό έργο της εκμάθησης των μυστικών του αθλήματος.

Η διοικητική ομάδα που θα είναι υπεύθυνη για το σημαντικό έργο της μετάβασης στο νέο οργανωτικό μοντέλο είναι η ακόλουθη ενώ η διοίκηση θα ασκείται από 5μελή Επιτροπή Volley με την έγκριση της ανάθεσης από τα αρμόδια όργανα.

Βασίλης Τζώρτζης (Διευθυντής Ακαδημίας Star Volley Academy)

Παναγιώτης Μαρούλης (Τεχνικός Σύμβουλος Ακαδημίας Star Volley Academy)

Γιώργος Μπαμπάτσικας (Γενικός Αρχηγός ΓΑΣ Ιάσωνα Νίκαιας)

Με την προοπτική αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, ΟΛΕΣ οι δυνάμεις του volley της Νίκαιας πρωτοπορούν και συνεργάζονται με σκοπό την προώθηση και υλοποίηση των απαιτητικών στρατηγικών στόχων που έχουν τεθεί για κάθε έναν σύλλογο, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες που εξασφαλίζουν την προσέλκυση νέων επενδύσεων για να υποστηρίξουν το σημαντικό αναπτυξιακό έργο της Ακαδημίας (πχ δημιουργία νέων γηπέδων, αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών χώρων, αγορά νέου εξοπλισμού, διεύρυνση συνεργασιών με Ακαδημίες του εξωτερικού και πολλά άλλα ) τις οικονομίες κλίμακα αλλά και την αυξημένη διαπραγματευτική ικανότητα εκπροσώπησης και συμφωνιών που απαιτείται σε ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά projects στο χώρο του Ελληνικού voley.

Ισως όμως το πιο σημαντικό είναι το μήνυμα που εκπέμπουν αντίστοιχες συνεργασίες σε αυτούς τους ομολογουμένως δύσκολους καιρούς για τον Ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, είναι η ευκαιρία και η δυνατότητα της συνένωσης δυνάμεων και διαθέσιμων πόρων για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων και την αύξηση της ευημερίας των αθλητικών σωματείων της Νίκαιας όπως αυτοί έχουν συμφωνηθεί στα αντίστοιχα 3ετή Αναπτυξιακά Πλάνα.

Η Ακαδημία Star Volley Academy, πρωτοπόρος δύναμη στο χώρο του αναπτυξιακού ερασιτεχνικού volley βρίσκεται σε δημιουργικές συζητήσεις και με άλλους αθλητικούς συλλόγους (εντός και εκτός Αθηνών) αλλά θα προχωρήσει όπως πολύ επιυτυχημένα κάνει από το 2014 μέχρι σήμερα με σταθερά και μετρήσιμα βήματα κάθε φορά και αφού έχει μελετήσει με πολύ προσοχή το αναπτυξιακό σχέδιο, την ύπαρξη συναντήληψης στην στρατηγική στόχευση και την ύπαρξη της αναγκαίας δέσμευσης του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται για τη δημιουργία συνθηκών ευημερίας και αμοιβαίου όφελους για τους εμπλεκόμενους φορείς και τις τοπικές κοινωνίες.

Καλωσορίζουμε τη νέα συνεργασία με τη βεβαιότητα ότι ΟΛΟΙ θα εργασθούμε για την ανάδειξη του volley της Νίκαιας ως μια από τις κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος στην Ελλάδα.
Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Ακαδημίας Elite Star Volley Academy

Παναγιώτης Μαρούλης
Τεχνικός Σύμβουλος Ακαδημίας Elite Star Volley Academy».

 

Τελευταία Νέα